Makelaar Amsterdam West | Dé #1 Makelaar Amsterdam

Makelaar in Amsterdam West

Ben je op zoek naar Makelaar Amsterdam West? Als je een makelaar zoekt in Bos en Lommer, Oud-West, De Baarsjes, Westerpark, Nieuw-West of Osdorp, dan ben ik de aangewezen Makelaar in Amsterdam. Met een liefde voor deze prachtige stad en veel ervaring als zowel aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaar, help ik jou bij het kopen, huren, verkopen of verhuren van een huis in Amsterdam. Als je een makelaar in Amsterdam West zoekt, neem dan contact op. Ik vertel je dan meer over de werkwijze en over de vaste lage tarieven. Mijn bewezen strategie heeft tot een klantbeoordeling van 9,4 geleid!

Makelaar in Amsterdam West: wij gaan een stap verder

De aankoop, verkoop, huur of verhuur van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die je niet vaak zal doen, zeker in een snel ontwikkelende markt als Amsterdam West. Als je je huis wilt verkopen, zullen gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van je woning bij je opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten op, zoals de hoogte van het bod en de voorwaarden, maar ook de staat van de woning. En hoe kom je ertussen in deze krappe woningmarkt? Als makelaar in Amsterdam West heb ik dagelijks te maken met dit soort vragen. Ik ben soms letterlijk dag en nacht als aankoopmakelaar in Amsterdam op zoek naar woningen!

Bewezen strategie

Als Makelaar in Amsterdam heb ik een liefde voor de stad, voor vastgoed en voor het werken met mensen. Vanuit deze passie zal ik zoveel mogelijk werk uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop. Als makelaarskantoor in Amsterdam werken wij ook ’s avonds en in het weekend. Onze strategie is transparant en heeft als doel bij het verkopen van een woning in Amsterdam West, om de woning actief te verkopen door middel van een krachtige presentatie en bezichtigingen. Maar ook voor aankoop, huur of een verhuurmakelaar in Amsterdam schakel je ons in.

Vaste prijs als makelaar in Amsterdam West, no cure no pay

Alles gaat voor een vaste prijs; er zijn geen verrassingen achteraf. Bij de aankoop van woningen gaan we nog een stap verder. Als een van de weinige makelaars in Amsterdam West doen wij dit op no cure no pay basis en ook weer voor een vast bedrag. Jij betaalt alleen als je de sleutels krijgt en ik zet me voor de volle 100% in om dat voor elkaar te krijgen. Lees meer over de kosten, of neem direct contact op om jouw wensen te bespreken.

Kosten makelaar in Amsterdam West

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek bij het kiezen van een makelaar de kosten goed voordat je voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage, maar dan komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer je de overeenkomst met de makelaar wilt beëindigen.

Woning verkopen zonder procentuele courtagekosten

Alleen Makelaar in Amsterdam hanteert een vaste scherpe courtage bij verkoop van je woning. Niet meer ingewikkeld doen zoals 1.5% van de verkoopprijs exclusief de btw. Nee, één vast eerlijk bedrag. Geen bijkomende of verborgen kosten en altijd inclusief de btw. Duidelijk en transparant. Wilt je meer weten over verkopen? Bekijk hier wat we als verkoopmakelaar Amsterdam voor je kunnen betekenen. Je kunt er ook voor kiezen om meteen een gratis waardebepaling te laten doen.

Gratis waardebepaling Amsterdam West

Wat is mijn huis in Amsterdam West waard? Overweegt je je woning te verkopen of wilt je een andere woning aankopen? Wil je gaan verbouwen, maar weet je niet of dit financieel haalbaar is. Oftewel, wil je weten wat de waarde van je woning is? Makelaar in Amsterdam is dé makelaar in Amsterdam West die dit graag voor je verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij je langs en krijg je van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning in Amsterdam West:

Verkoopmakelaar Amsterdam West

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam West die je zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door vaste scherpe tarieven, met ’s avonds en in het weekend bereikbaar zijn, en werken we transparant en daadkrachtig om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie.

Een makelaar in Amsterdam West die het anders doet

Verwacht van ons niet: – Een bord, een Funda vermelding en daarna maar afwachten! Nee! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij je onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van je woning. Wil je weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen.

Aankoopmakelaar Amsterdam West

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces; de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil Makelaar in Amsterdam je goed begeleiden en ontzorgen. Als je na een eerste bezichtiging je droomhuis hebt gevonden dan dien je je te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor jou werkt. Integendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Wij werken in jouw belang

Makelaar in Amsterdam gaat juist voor jouw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor je. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor je. Onze courtage bestaat uit een vast en eerlijk tarief. Wil je hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen of bekijk eerst hoe onze werkzaamheden als aankoopmakelaar eruit zien.

Makelaar Amsterdam West huur of verhuur

Zoek je een makelaar in Amsterdam West voor huur of verhuur? Het huren van een huis is een uitdaging en het verhuren van je eigen huis kan spannend zijn. Wij van Makelaar in Amsterdam zorgen ervoor dat beide partijen weten waar ze aan toe zijn, en dat alles goed geregeld is. Als makelaar in Amsterdam West zoek ik bij een huurwens naar een woning en bij het verhuren naar een geschikte huurder. Zoek je een makelaar in Amsterdam oud west? Maar ook verder buiten het centrum, als je zoekt naar een makelaar in Osdorp, makelaar in Geuzenveld of als je een makelaar in Nieuw West zoekt, neem dan contact op om te bespreken wat je wensen zijn. Omdat ik zelf in Amsterdam woon, kan ik altijd op korte termijn bij je langskomen, mocht een fysieke kennismaking je voorkeur hebben.

Ik ben Micha van den Bergh en ik hoop je met deze pagina te kunnen overtuigen om contact op te nemen. Ben je op zoek naar referenties? Lees dan hieronder hoe anderen mijn dienstverlening als makelaar en onze dienstverlening als makelaardij ervaren hebben.

Wat klanten over ons vertellen

No-nonsense makelaar

"Vriendelijke en professionele no-nonsense verkoopmakelaar, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding."

- Dhr. Marijen (Marcanrilaan 321)

Zeer fijne makelaar

"Makelaar in Amsterdam is een zeer fijne makelaar om in de hand te nemen als makelaar. Onderscheidend in een persoonlijke aanpak en goed bereikbaar voor vragen en/of informatievoorziening. Wat wij fijn vinden aan deze Makelaar in Amsterdam, met name door eigen negatieve ervaring als kopers op de markt, is dat deze makelaar ook echt tijd neemt voor de kopende partij zoals het plannen van een tweede bezichtiging een ander tijdslot etc. Bedankt Micha & team!"

- Masoud (Nibbizwoudstraat 6)

Heel tevreden

"Heel tevreden over MiA, goede service en efficiënte en laagdrempelige communicatie en dat alles voor een heel schappelijke prijs."

- Rianne (Lange Distelstraat 12)

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp