Makelaar Amsterdam Oud West | #1 Makelaar Amsterdam

Makelaar in Amsterdam Oud West

Als makelaar Amsterdam Oud West help ik mensen bij de verkoop, aankoop, huur en verhuur van hun woning of pand. Met vaste lage tarieven, een bewezen strategie en veel ervaring hebben wij van Makelaar in Amsterdam een streepje voor. Logisch dat onze klanten ons beoordelen met een 9,4! Verwacht je van een verkoopmakelaar meer dan alleen het pand op Funda zetten? Zoek je een aankoopmakelaar die je alleen hoeft te betalen als je ook daadwerkelijk een woning vindt? Of wil je een verhuurmakelaar Amsterdam vinden die je volledig begeleidt, helpt bij het kiezen van huurders of zelfs alle werkzaamheden rondom de verhuur overneemt? Waarom je ook een makelaar in Amsterdam Oud West zoekt, als Amsterdamse makelaar streven wij ernaar de beste makelaar van Amsterdam te zijn.

Amsterdam Oud West; een uniek deel van Amsterdam

Het stadsdeel Amsterdam Oud West omvat het stadsgebied tussen Vondelpark, Singelgracht en Kostverlorenvaart, benevens de Spaarndammerbuurt; een gedeelte van de zogeheten negentiende-eeuwse gordel, doch grotendeels gebouwd in de eerste decennia van de 20ste eeuw. De straten zijn er genoemd naar de negentiende-eeuwse letterkundigen, staatslieden en plaatsnamen rond de Zaanstreek en Noordzeekanaal. Door de sloop van een aantal fabrieksgebouwen, door renovatie en door nieuw- en herbouw van woningen hebben grote delen in de jaren 1977-1987 een facelift gekregen. Op dit moment wonen er 177 nationaliteiten in Oud-West, zonder dat dit een “zwarte buurt” is. De politiek in het stadsdeel houdt zich voornamelijk bezig met onschuldige plannen als het kappen van bomen en het aanleggen van separate fietspaden.

Oud West is een levendige buurt

Oud-West kenmerkt zich als een levendige buurt op de hoek van het centrum. De toeristen weten dit stadsdeel niet of nauwelijks te vinden en hierdoor ontstaat er een soort van dorps karakter. Naast de keten-zaken die voornamelijk op de Kinkerstraat te vinden zijn, vindt u hier ook nog de kleinere winkels zoals; de bakker, groente zaken en dergelijke. Op woon-gebied is er veel diversiteit. Er zijn startersappartementen te vinden, maar ook door ontwikkeling en nieuwbouw woningen in het duurdere segment.

Aantal buurten uitgelicht:

Kinkerstraat

Johannes Klinker (1765 – 1845), Nederlands dichter en advocaat in Amsterdam en Den Haag, daarna hoogleraar te Luik. Vertaalde werk van Shakespeare en Schiller. (bron: De naam van onze straat door J.A. Wiersma) De Kinkerstraat, wie kent deze straat niet. Loopt vanaf de Elandsgracht tot aan de Postjesweg. Vroeger een straat waar hoog geblondeerde dames aan het winkelen waren, nu een straat voor elk wat wils. De straat wisselt kledingwinkels af met telefoonwinkels, maar ook de bakker, slager en horeca. Bijvoorbeeld café Zola met haar fijne terras in de zon en aan het water. Verderop Gary’s Muffins en vele andere kleine eettentjes.

Ten Kate markt

Natuurlijk moeten we de Ten Kate markt niet vergeten. Voor vers fruit, kaas en bloemen is dit een heerlijke markt. Niet zo druk als de Albert Cuypstraat, of de Dappermarkt, maar daarom juist een fijne markt.

Helmersbuurt en Overtoom

De Overtoom was enkele jaren geleden niets meer dan een “snelweg” van de A10 naar het centrum. Na de jarenlange herinrichting van deze straat is het een leuke winkelstraat geworden. Volop interieurwinkels als: Hip wonen en Bloemfontijn. Maar ook scooter en fietsenzaken en veel horeca. De Helmersbuurt is een fantastische locatie om te wonen. Uit de drukte in één van deze fijne straten. De eerste Constantijn Huygensstraat is een drukke, maar leuke straat met veel winkels en horeca. Een perfecte espresso in de Koffiesalon, een goede lunch in het Vlaamsch Broodhuys en een borrel in café Helmers of Zouk.

Makelaar Amsterdam Oud-West

Als makelaar in Amsterdam Oud West help ik bij iedere woningvraag en het gehele proces eromheen. De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die je niet vaak zal doen. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van je woning zullen bij je opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten op, zoals de hoogte van het bod en de voorwaarden maar ook de staat van de woning. Makelaar in Amsterdam zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop. Wij werken ook ’s avonds en in het weekend en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar Amsterdam Oud-West

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat je voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met je makelaar wilt beëindigen.
Alleen Makelaar in Amsterdam hanteert een vaste scherpe courtage bij verkoop van je woning. Niet meer ingewikkeld doen zoals 1.5% van de verkoopprijs exclusief de btw…………Nee, één vast eerlijk bedrag. Geen bijkomende of verborgen kosten en altijd inclusief de btw. Duidelijk en transparant.

Wilt je meer weten over verkopen? Kijk dan op https://makelaarinamsterdam.nl

Gratis waardebepaling Amsterdam Oud-West

Wat is mijn huis in Amsterdam Oud-West waard? Overweeg je je woning te verkopen of wil je een andere woning aankopen? Wil je gaan verbouwen maar weet je niet of dit financieel haalbaar is. Oftewel, wil je weten wat de waarde van je woning is?
Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam Oud-West die dit graag voor je verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij je langs en krijg je van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning in Amsterdam Oud-West. Waardebepaling Amsterdam Oud-West

Verkoopmakelaar Amsterdam Oud-West

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam Oud-West die je zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door vaste scherpe tarieven, ook bereikbaar ’s avonds en in het weekend en werken we transparant en daadkrachtig om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie.
Verwacht van ons niet: – Een bord ……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Nee! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij je onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van je woning. Wilt je weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen.

Aankoopmakelaar Amsterdam Oud-West

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil Makelaar in Amsterdam je goed begeleiden en ontzorgen. Als je na een eerste bezichtiging je droomhuis hebt gevonden dan dien je je te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor jou werkt. Integendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.
Makelaar in Amsterdam gaat juist voor jouw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor je. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor je. Onze courtage bestaat uit een vast en eerlijk tarief. Wil je hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen of kijk voor meer informatie op onze pagina Aankoopmakelaar Amsterdam.

Makelaar Amsterdam West voor huur

Als makelaar in Amsterdam Oud West regel ik de huur en verhuur van woningen. Als jij een woning zoekt, niet voor aankoop maar om te huren, neem dan gerust contact op. Door onze connecties in de vastgoedmarkt van Amsterdam proberen we op korte termijn iets voor je te regelen. Neem gerust contact op om jouw wensen te bespreken als je een appartement of ander type woning wil huren in Amsterdam West.

Makelaar Amsterdam West verhuur

Ben je als woningbezitter op zoek naar een huurder? Of twijfel je om jouw pand in Amsterdam Oud West te verhuren? Dan helpen wij je graag. Het is logisch dat mensen er soms over twijfelen om een huurder in hun woning laten. Hoe zit het met de gemeente, met het onderhoud en hoe voorkom je problemen met een huurder? Wij van Makelaar in Amsterdam kennen deze markt als geen ander. Wij regelen namelijk alles van huurder-selectie tot het volledige onderhoud van panden en het paraat staan bij vragen van huurders. Indien gewenst kun je de verhuur volledig aan ons uitbesteden en je kunt ook kiezen bij welk deel van het verhuren van een woning in Amsterdam jij hulp wenst. Kom in contact en plan een kennismaking in. De kennismaking kan zowel fysiek als telefonisch plaatsvinden, we doen wat jou het prettigst lijkt!

Beste makelaar Amsterdam

Wij streven ernaar de beste makelaar in Amsterdam Oud West en de overige stadsdelen te zijn. Dit is geen loze belofte maar ons streven. Mijn naam is Micha van den Bergh, de oprichter van Makelaar in Amsterdam. Ik ben dit makelaarskantoor in Amsterdam niet zonder reden begonnen. Het is mijn liefde voor deze stad en het werken met mensen die mij ertoe heeft geleid. Anders dan veel makelaars in Amsterdam reken ik bescheiden, vaste tarieven. Waarom? Ik hou van duidelijkheid en eerlijkheid voor mezelf en voor jou als klant. Ik woon al meer dan 20 jaar in de mooiste stad van ons land en maak dit graag mogelijk voor meer mensen. Of je nu een verhuur- of verkoopmakelaar Amsterdam zoekt, en of je nu een makelaar Amsterdam West; oud west of nieuw west, een makelaar Amsterdam zuid, een makelaar Amsterdam oost of een ander stadsdeel zoekt, ik ga je helpen. Neem gerust contact op met mijn makelaardij.

Wat klanten over ons vertellen

No-nonsense makelaar

"Vriendelijke en professionele no-nonsense verkoopmakelaar, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding."

- Dhr. Marijen (Marcanrilaan 321)

Zeer fijne makelaar

"Makelaar in Amsterdam is een zeer fijne makelaar om in de hand te nemen als makelaar. Onderscheidend in een persoonlijke aanpak en goed bereikbaar voor vragen en/of informatievoorziening. Wat wij fijn vinden aan deze Makelaar in Amsterdam, met name door eigen negatieve ervaring als kopers op de markt, is dat deze makelaar ook echt tijd neemt voor de kopende partij zoals het plannen van een tweede bezichtiging een ander tijdslot etc. Bedankt Micha & team!"

- Masoud (Nibbizwoudstraat 6)

Heel tevreden

"Heel tevreden over MiA, goede service en efficiënte en laagdrempelige communicatie en dat alles voor een heel schappelijke prijs."

- Rianne (Lange Distelstraat 12)

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp