fbpx

Makelaar in Amsterdam Oud West

Dit stadsdeel omvat het stadgebied tussen Vondelpark, Singelgracht en Kostverlorenvaart, benevens de Spaarndammerbuurt; een gedeelte van de zogeheten negentiende-eeuwse gordel, doch grotendeels gebouwd in de eerste decennia van de 20ste eeuw.
De straten zijn er genoemd naar de negentiende-eeuwse letterkundigen, staatslieden en plaatsnamen rond de Zaanstreek en Noordzeekanaal.
Door de sloop van een aantal fabrieksgebouwen, doorrenovatie en door nieuw- en herbouw van woningen hebben grote delen in de jaren 1977-1987 een face lift gekregen.

Op dit moment wonen er 177 nationaliteiten in Oud-West, zonder dat dit een “zwarte buurt” is. De politiek in het stadsdeel houdt zich voornamelijk bezig met onschuldige plannen als het kappen van bomen en het aanleggen van separate fietspaden.

Oud-West kenmerkt zich als een levendige buurt op de hoek van het centrum. De toeristen weten dit stadsdeel niet of nauwelijks te vinden en hierdoor ontstaat er een soort van dorps karakter. Naast de keten-zaken die voornamelijk op de Kinkerstraat te vinden zijn, vindt u hier ook nog de kleinere winkels zoals; de bakker, groente zaken en dergelijke.

Op woon gebied is er veel diversiteit. Er zijn startersappartementen te vinden, maar ook door ontwikkeling en nieuwbouw woningen in het duurdere segment.

Aantal buurten uitgelicht:

Kinkerstraat:
Johannes Klinker (1765 – 1845), Nederlands dichter en advocaat in Amsterdam en Den Haag, daarna hoogleraar te Luik. Vertaalde werk van Shakespeare en Schiller. (bron: De naam van onze straat door J.A. Wiersma)

De Kinkerstraat, wie kent deze straat niet. Loopt vanaf de Elandsgracht tot aan de Postjesweg. Vroeger een straat waar hoog geblondeerde dames aan het winkelen waren, nu een straat voor elk wat wils.
De straat wisselt kledingwinkels af met telefoonwinkels, maar ook de bakker, slager en horeca. Bijvoorbeeld café Zola met haar fijne terras in de zon en aan het water. Verderop Gary’s Muffins en vele andere kleine eettentjes.

Natuurlijk moeten we de Ten Kate markt niet vergeten. Voor vers fruit, kaas en bloemen is dit een heerlijke markt. Niet zo druk als de Albert Cuypstraat, of de Dappermarkt, maar daarom juist een fijne markt.

Helmersbuurt en Overtoom:
De Overtoom was enkele jaren geleden niets meer dan een “snelweg” van de A10 naar het centrum. Na de jarenlange herinrichting van deze straat is het een leuke winkelstraat geworden. Volop interieurwinkels als: Hip wonen en Bloemfontijn. Maar ook scooter en fietsenzaken en veel horeca.
De Helmersbuurt is een fantastische locatie om te wonen. Uit de drukte in één van deze fijne straten. De eerste Constantijn Huygensstraat is een drukke, maar leuke straat met veel winkels en horeca. Een perfecte espresso in de Koffiesalon, een goede lunch in het Vlaamsch Broodhuys en een borrel in café Helmers of Zouk.

Makelaar Amsterdam Oud-West

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die je niet vaak zal doen. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van je woning zullen bij je opkomen.
Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten op, zoals de hoogte van het bod en de voorwaarden maar ook de staat van de woning.

Makelaar in Amsterdam zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop. Wij werken ook ’s avonds en in het weekend en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar Amsterdam Oud-West

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat je voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met je makelaar wilt beëindigen.

Alleen Makelaar in Amsterdam hanteert een vaste scherpe courtage bij verkoop van je woning. Niet meer ingewikkeld doen zoals 1.5% van de verkoopprijs exclusief de btw…………Nee, één vast eerlijk bedrag. Geen bijkomende of verborgen kosten en altijd inclusief de btw. Duidelijk en transparant.

Wilt je meer weten over verkopen? Kijk dan op https://www.makelaarinamsterdam.nl

Gratis waardebepaling Amsterdam Oud-West

Wat is mijn huis in Amsterdam Oud-West waard?

Overweegt je je woning te verkopen of wilt je een andere woning aankopen? Wil je gaan verbouwen maar weet je niet of dit financieel haalbaar is. Oftewel, wil je weten wat de waarde van je woning is?
Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam Oud-West die dit graag voor je verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij je langs en krijg je van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning in Amsterdam Oud-West. Waardebepaling Amsterdam Oud-West

Verkoopmakelaar Amsterdam Oud-West

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam Oud-West die je zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door vaste scherpe tarieven, ook bereikbaar ’s avonds en in het weekend en werken we transparant en daadkrachtig om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie.

Verwacht van ons niet: – Een bord ……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Nee! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen wij je onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van je woning.

Wilt je weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen.

Aankoopmakelaar Amsterdam Oud-West

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil Makelaar in Amsterdam je goed begeleiden en ontzorgen. Als je na een eerste bezichtiging je droomhuis hebt gevonden dan dien je je te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor jou werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Makelaar in Amsterdam gaat juist voor jouw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor je. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor je.

Onze courtage bestaat uit een vast en eerlijk tarief. Wil je hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen of kijk voor meer informatie op www.makelaarinamsterdam.nl/aankoopmakelaar.

6 + 5 =

Makelaar in Amsterdam

De makelaar in Amsterdam met duidelijke afspraken en altijd een vaste prijs.