Makelaar Amsterdam Nieuw West | #1 Makelaar Amsterdam

Makelaar Amsterdam Nieuw West

Wil je een huis kopen in Amsterdam West? Of zoek je naar een Makelaar Amsterdam Nieuw West voor de verkoop van je woning? Ook voor een makelaar die de verhuur kan begeleiden in Amsterdam West zijn wij de juiste partij. Onze werkzaamheden als Makelaar Nieuw West gaan namelijk verder dan menig andere makelaar en bovendien doen wij dit voor een vast bedrag. De waardebepaling van je pand is hoe dan ook gratis en geheel vrijblijvend. Neem dus direct contact op om deze in te plannen. Uiteraard kun je tijdens dit gesprek ook al je vragen aan mij stellen. Hieronder stel ik mij alvast aan je voor.

Maak kennis met de Makelaar in Amsterdam Nieuw West

Mijn naam is Micha van den Bergh en ik ben Makelaar in Amsterdam. Ik ben makelaar geworden omdat ik erg veel voldoening haal uit het werken met mensen. Ik heb me gespecialiseerd als makelaar in Amsterdam. Mijn werkgebied is daarmee beperkt; dit geeft het voordeel dat ik de stad als geen ander ken. Ik woon al 20 jaar in deze stad en ken iedere buurt en wijk. Als aankoopmakelaar Amsterdam West luister ik naar jouw woonwensen en kan ik je precies de juiste buurten en soms zelfs de straten aanwijzen. Als verkoopmakelaar en verhuurmakelaar in Amsterdam Nieuw West weet ik als geen ander wat jouw vastgoed daadwerkelijk waard is.

Voordelen van mijn werkwijze

Verderop in deze tekst zal ik je verder de werkwijze en kosten uitleggen, maar in deze alinea benoem ik beknopt de voordelen. Ten eerste kom ik gratis en vrijblijvend bij je langs. Als verkoopmakelaar in Amsterdam Nieuw West kan ik direct een gratis waardebepaling doen. De waarde maakt overigens voor de makelaarskosten niet uit, want ik werk als een van de weinige makelaars voor een vast en transparant tarief. Wil je mij als verkoopmakelaar voor de verkoop van jouw woning in Amsterdam Nieuw West inschakelen? Dan gaan wij een effectieve verkooppresentatie maken. We doen veel meer dan alleen jouw woning op Funda zetten. Dezelfde 100% geef ik als aankoopmakelaar Amsterdam West voor het vinden van jouw woning. Lees verder om meer te ontdekken over dit prachtige stadsdeel en over onze werkzaamheden.

Makelaar in Amsterdam Nieuw West

Nieuw-West is het gedeelte in het westen van Amsterdam dat na de Tweede Wereldoorlog werd gebouwd. Sinds 1990 omvatte dit gebied de stadsdelen Geuzenveld-Slotermeer, Slotervaart en Osdorp en een stukje van Bos en Lommer, het gedeelte ten westen van de Ringweg A10 (de ‘Kolenkitbuurt‘). De basis hiervoor werd gelegd in het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935. De wijken zijn gebouwd volgens de open bebouwingswijze, met veel groen tussen de bebouwing. De Westelijke Tuinsteden werden in de jaren vijftig en zestig van de 20e eeuw gebouwd. In het midden van het gebied ligt de Sloterplas, die gegraven werd voor de zandwinning ten behoeve van de ophoging van de omliggende tuinsteden. Ook de Nieuwe Meer werd tot een diepte van circa 30 meter uitgegraven voor deze zandwinning. De Sloterplas met het omliggende Sloterpark vormen het hart van de Westelijke Tuinsteden. Tot de Westelijke Tuinsteden behoren: Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. In de jaren negentig kwamen nog enkele nieuwe uitbreidingen tot stand in Nieuw-West: de wijken Oostoever, Nieuw Sloten en De Aker. Ook als je makelaar Nieuw Sloten Amsterdam zoekt, of een makelaar voor één van deze andere wijken, sta ik jouw zoektocht graag bij.

Ontwikkelingen Amsterdam Nieuw West

Amsterdam is een dynamische stad, dit geldt zeker voor de nieuwere wijken. Als makelaar ben ik hier goed van op de hoogte. Ontwikkelingen in wijken betekenen namelijk dan het wooncomfort kan stijgen of dalen. Daarmee kan de prijs van vastgoed vanzelfsprekend ook stijgen of dalen. Sinds 2001 zijn er grote werkzaamheden in uitvoering in het kader van de ‘Stedelijke vernieuwing‘. Hiervoor is een plan gemaakt: ‘Richting Parkstad 2015’. Vele duizenden woningen worden gesloopt en vervangen door nieuwbouw, waarbij tevens een deel van de oorspronkelijke opzet verloren gaat. In maart 2007 werden Bos en Lommer en Nieuw-West aangewezen als een probleemwijk (Zie: De 40 wijken van Vogelaar), waardoor zij extra aandacht en geld zullen ontvangen. Uiteindelijk zijn de volgende buurten door de gemeente Amsterdam aangewezen: Slotermeer Noord-Oost, Slotermeer Zuid-West, Geuzenveld, Osdorp Midden, Kolenkit, Slotervaart. Inmiddels is de vastgoedmarkt drastisch veranderd de laatste jaren. Door de stijgende prijzen zien we dat staats meer gezinnen een woning zoeken buiten de ring van Amsterdam. Daar vinden ze nog de ruimte.

Makelaar Amsterdam Nieuw-West

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die je niet vaak zal doen. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van je woning zullen bij je opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten op, zoals de hoogte van het bod en de voorwaarden maar ook de staat van de woning. Makelaar in Amsterdam zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop. Wij werken ook ’s avonds en in het weekend en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar Amsterdam Nieuw-West

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat je voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer je de overeenkomst met je makelaar wilt beëindigen. Alleen Makelaar in Amsterdam hanteert een vaste scherpe courtage bij verkoop van je woning. Niet meer ingewikkeld doen zoals 1.5% van de verkoopprijs exclusief de btw…………Nee, één vast eerlijk bedrag. Geen bijkomende of verborgen kosten en altijd inclusief de btw. Duidelijk en transparant. Wil je meer weten over verkopen? Lees dan wat wij voor je kunnen betekenen als verkoopmakelaar in Amsterdam.

Gratis waardebepaling Amsterdam Nieuw-West

Wat is mijn huis in Amsterdam Nieuw-West waard? Overweeg je je woning te verkopen of wil je een andere woning aankopen? Wil je gaan verbouwen maar weet je niet of dit financieel haalbaar is. Oftewel, wil je weten wat de waarde van je woning is? Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam Nieuw-West die dit graag voor je verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij je langs en krijg je van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning in Amsterdam Nieuw-West. Waardebepaling Amsterdam Nieuw-West

Verkoopmakelaar Amsterdam Nieuw-West

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam Nieuw-West die je zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door vaste scherpe tarieven, ook bereikbaar ’s avonds en in het weekend en werken we transparant en daadkrachtig om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie.
Verwacht van ons niet: – Een bord ……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Nee! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij je onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van je woning. Wilt je weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen.

Aankoopmakelaar Amsterdam Nieuw-West

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil Makelaar in Amsterdam je goed begeleiden en ontzorgen. Als je na een eerste bezichtiging je droomhuis hebt gevonden dan dien je je te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor jou werkt. Integendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Makelaar in Amsterdam gaat juist voor jouw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor je. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor je. Onze courtage bestaat uit een vast en eerlijk tarief. Wil je hier meer over weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen of kijk voor meer informatie op Aankoopmakelaar Amsterdam.

Huur en verhuurmakelaar Amsterdam Nieuw West

Huren en verhuren is een wezenlijk onderdeel van de woningmarkt in Amsterdam Nieuw West. In beide gevallen kan ik helpen; zowel wanneer je een huis zoekt als wanneer je je huis wilt verhuren. Mijn werkzaamheden als makelaar voor huur in Nieuw West komen globaal overeen met mijn werkzaamheden als aankoopmakelaar. Als verhuurmakelaar kun je kiezen waar je ondersteuning van mij wilt. Ik kan het hele traject van een woning in Amsterdam Nieuw West verhuren voor je begeleiden, of alleen een deel waar jij ondersteuning bij wenst. Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wat klanten over ons vertellen

No-nonsense makelaar

"Vriendelijke en professionele no-nonsense verkoopmakelaar, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding."

- Dhr. Marijen (Marcanrilaan 321)

Zeer fijne makelaar

"Makelaar in Amsterdam is een zeer fijne makelaar om in de hand te nemen als makelaar. Onderscheidend in een persoonlijke aanpak en goed bereikbaar voor vragen en/of informatievoorziening. Wat wij fijn vinden aan deze Makelaar in Amsterdam, met name door eigen negatieve ervaring als kopers op de markt, is dat deze makelaar ook echt tijd neemt voor de kopende partij zoals het plannen van een tweede bezichtiging een ander tijdslot etc. Bedankt Micha & team!"

- Masoud (Nibbizwoudstraat 6)

Heel tevreden

"Heel tevreden over MiA, goede service en efficiënte en laagdrempelige communicatie en dat alles voor een heel schappelijke prijs."

- Rianne (Lange Distelstraat 12)

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp