Makelaar Amsterdam Oost | Dé #1 Makelaar in Amsterdam

Makelaar Amsterdam Oost

Als je zoekt naar een Makelaar Amsterdam Oost, had je niet op een betere website terecht kunnen komen. Makelaar in Amsterdam biedt namelijk makelaarsdiensten aan voor koop, verkoop en huur. Wij willen het mensen mogelijk maken zich in Amsterdam te vestigen of juist helpen verhuizen naar een nieuw pand. We doen dit met een unieke, bewezen formule, lage tarieven en een persoonlijke aanpak. Wij gaan verder waar andere makelaars stoppen. Als je een makelaar zoekt die je huis op Funda zet en dan afwacht, dan is Makelaar in Amsterdam (zo heet ons makelaarskantoor), niets voor jou. Als je een makelaar zoekt die zijn uiterste best voor je doet, dag en nacht bereikbaar is en Amsterdam door en door kent, lees dan verder.

Even voorstellen: ik ben Micha van den Bergh, Makelaar Amsterdam Oost

Al meer dan 20 jaar woon en werk ik in Amsterdam. Geen wijk en geen buurt is mij vreemd. Om heel eerlijk te zijn, ben ik verliefd op deze prachtige stad. Vanuit dit gevoel ben ik dan ook mijn carrière als makelaar gestart. Met succes, mijn gevoel voor vastgoed en het werken met mensen hebben Makelaar in Amsterdam tot een succes gemaakt. Lees zeker daarom ook onze klantervaringen door. Op Funda scoren we een 9,1! De service, voorbereiding, foto’s en presentatie vallen hierbij op. Daarnaast komen wij altijd onze afspraken na. Ik en mijn collega’s van het makelaarskantoor zetten ons als Makelaar Amsterdam Oost in voor zowel verkoop, aankoop en verhuur. Dit lichten we dadelijk meer toe. Eerst een stukje over Amsterdam Oost.

Amsterdam Oost: van oude wijken tot nieuwe wijken

Oost is het deel van Amsterdam dat ten oosten van de Singelgracht ligt. De westelijke begrenzing is de Amstel; de zuidelijke grens is de Ringvaart om de Watergraafsmeer. De bouw van de oostelijke stadsuitbreidingen begon in het laatste kwart van de 19e eeuw, met de bouw van de Oosterparkbuurt en de Dapperbuurt. Oud-Oost bestaat daarnaast ook uit de buurt langs de Weesperzijde. Recent is hier de wijk Oostpoort bij gekomen op het terrein van de vroegere Oostergasfabriek.

De nieuwe oude wijken van Amsterdam Oost

Na 1900 begon ook de bouw van de Indische buurt. Tussen 1920 en 1940 kwamen nieuwe stadsuitbreidingen, gedeeltelijk op het grondgebied van de vroegere gemeente Nieuwer Amstel, tot stand. Dit zijn onder andere de Transvaalbuurt en de Indische Buurt. Sinds 1987/1990 vormen deze buurten het stadsdeel Oost. De Indische buurt maakte tot en met 30 april 2010 deel uit van stadsdeel Zeeburg.

Spoorwegwerken Oost

Om de ontsluiting van deze nieuwe buurten te verbeteren, werden tussen 1932 en 1942 de Spoorwegwerken Oost uitgevoerd. Hierbij werden de laaggelegen spoorbanen verhoogd op dijken gelegd en konden de overwegen vervangen worden door viaducten. Het oude Weesperpoortstation uit 1843 werd op 15 oktober 1939 gesloten en vervangen door het op dezelfde dag geopende Amstelstation. De buurten “achter” de spoorlijn waren nu beter bereikbaar. Diverse tramlijnen konden in de jaren 1939 tot 1942 hierheen verlengd worden.

Amsterdam Oost: Watergraafsmeer

Ook in de in 1921 geannexeerde gemeente Watergraafsmeer kwamen in de vanaf de jaren 20 stadsuitbreidingen tot stand. Het stadsdeel Watergraafsmeer werd in 1987 ingesteld. In 1998 werden de stadsdelen Oost en Watergraafsmeer samengevoegd tot stadsdeel Oost/Watergraafsmeer. In het stadsdeel Zeeburg werden in de jaren 90 de nieuwe buurten in het Oostelijk Havengebied gebouwd en sinds 2002 wordt IJburg gebouwd, dat oorspronkelijk ook wel met ‘Nieuw-Oost‘ werd aangeduid. Het Zeeburgereiland wordt nog ontwikkeld tot een nieuwe locatie voor woningbouw.

Amsterdam Oost: probleemwijk of opkomende buurt?

In maart 2007 werd Oost aangewezen als een probleemwijk, dit heeft in het bijzonder betrekking op de Transvaalbuurt en de Indische buurt (De 40 wijken van Vogelaar), waardoor zij extra aandacht en geld hebben ontvangen. Dit speelde echter zolang geleden en is beperkt tot een aantal buurten, dat het je er niet van zou moeten weerhouden om Amsterdam Oost te overwegen. Twijfel je toch? Je kunt altijd eens vrijblijvend een gesprek met ons inplannen. Zoals je merkt kennen we ook deze kant van de stad goed.

Makelaar Amsterdam-Oost: aankoop en verkoop

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die je niet vaak zal doen. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van je woning zullen bij je opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten op, zoals de hoogte van het bod en de voorwaarden maar ook de staat van de woning. Makelaar in Amsterdam zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop. Wij werken ook ’s avonds en in het weekend en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar Amsterdam-Oost

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat je voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met je makelaar wilt beëindigen.

Makelaar met vaste courtage kosten

Alleen Makelaar in Amsterdam hanteert een vaste scherpe courtage bij verkoop van je woning. Niet meer ingewikkeld doen zoals 1.5% van de verkoopprijs exclusief de btw…………Nee, één vast eerlijk bedrag. Geen bijkomende of verborgen kosten en altijd inclusief de btw. Duidelijk en transparant. Wilt je meer weten over verkopen? Kijk dan op Lees dan wat wij voor je kunnen betekenen als verkoopmakelaar in Amsterdam.

Gratis waardebepaling Amsterdam-Oost

Wat is mijn huis in Amsterdam-Oost waard? Overweegt je je woning te verkopen of wilt je een andere woning aankopen? Wil je gaan verbouwen maar weet je niet of dit financieel haalbaar is. Oftewel, wil je weten wat de waarde van je woning is?
Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam-Oost die dit graag voor je verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij je langs en krijg je van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning in Amsterdam-Oost. Waardebepaling Amsterdam-Oost

Verkoopmakelaar Amsterdam-Oost

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam-Oost die je zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door vaste scherpe tarieven, ook bereikbaar ’s avonds en in het weekend en werken we transparant en daadkrachtig om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie. Verwacht van ons niet: – Een bord ……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Nee! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij je onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van je woning. Wilt je weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen.

Aankoopmakelaar Amsterdam-Oost

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil Makelaar in Amsterdam je goed begeleiden en ontzorgen. Als je na een eerste bezichtiging je droomhuis hebt gevonden dan dien je je te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor jou werkt. Integendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Makelaar in Amsterdam gaat juist voor jouw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor je. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor je. Onze courtage bestaat uit een vast en eerlijk tarief. Wil je hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen of kijk voor meer informatie op www.makelaarinamsterdam.nl/aankoopmakelaar.

Makelaar Amsterdam Oost huur

Als je zoekt naar een makelaar die een woning voor je kan zoeken of die jouw woning kan verhuren, neem dan contact met ons op. De verhuur van je woning of pand aan ons als makelaar Amsterdam Oost uitbesteden heeft veel voordelen. Wij kennen de huurmarkt en hebben onze connecties voor wat betreft onderhoud en beheer van panden. Wij weten hoe we een goed huurcontract moeten opstellen en hoe we een goede screening van huurders doen. Zeker als je voor het eerst je woning gaat verhuren, zal dit spannend zijn. Maar door als Makelaar Amsterdam huur begeleid te hebben, kan ik zeggen dat het reuze mee zal vallen.

Van volledig ontzorgd tot hulp bij het jouw woning in Amsterdam Oost verhuren

Als makelaar kunnen wij alles voor je doen rondom de verhuur van de woning. We kunnen ons ook voorstellen dat je bepaalde zaken graag zelf wilt regelen. Wat je van ons verwacht en wat je zelf wilt doen, kun je gerust aangeven in het adviesgesprek. Dit is een gratis en uiteraard geheel vrijblijvend gesprek. Wij willen dat jij een goed gevoel erbij hebt; over ons als makelaar en over de huurders die we eventueel samen gaan selecteren. Door op onze kennis en ervaring te vertrouwen, is de kans op problemen met huurders vele malen kleiner. Wij verhuren jouw huis alsof het onze eigen woning is. Zo kijken we dus ook naar huurders en naar de contracten. We zouden immers zelf ook zorgeloos willen verhuren!

Wat klanten over ons vertellen

No-nonsense makelaar

"Vriendelijke en professionele no-nonsense verkoopmakelaar, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding."

- Dhr. Marijen (Marcanrilaan 321)

Zeer fijne makelaar

"Makelaar in Amsterdam is een zeer fijne makelaar om in de hand te nemen als makelaar. Onderscheidend in een persoonlijke aanpak en goed bereikbaar voor vragen en/of informatievoorziening. Wat wij fijn vinden aan deze Makelaar in Amsterdam, met name door eigen negatieve ervaring als kopers op de markt, is dat deze makelaar ook echt tijd neemt voor de kopende partij zoals het plannen van een tweede bezichtiging een ander tijdslot etc. Bedankt Micha & team!"

- Masoud (Nibbizwoudstraat 6)

Heel tevreden

"Heel tevreden over MiA, goede service en efficiënte en laagdrempelige communicatie en dat alles voor een heel schappelijke prijs."

- Rianne (Lange Distelstraat 12)

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp