Makelaar Amsterdam Zuid | De #1 Makelaar Amsterdam

Makelaar in Amsterdam Zuid

Ben je op zoek naar een makelaar Amsterdam Zuid? Indien je een huis wilt kopen, verkopen, huren of verhuren, neem dan gerust contact met ons op. Wij van makelaar in Amsterdam hebben een unieke verkoopformule ontwikkeld en werken tegen een vast tarief. Geen commissies of onverwachte kosten. Zelfs in een krappe woningmarkt is de woning of Funda zetten en afwachten niet voldoende om de beste koper te vinden. Onze strategie zorgt voor een krachtige woningpresentatie voor de beste verkoopprijs en een zorgeloos traject. En hoe zit het met aankoop? In de krappe woningmarkt waar wij als makelaar in Amsterdam Zuid in werken, is dag en nacht actief zoeken noodzakelijk om een woning te vinden. Als het ons niet lukt een woning voor je te vinden, betaal je helemaal niets.

Maak kennis met Makelaar in Amsterdam

Als je een makelaar in Amsterdam Zuid zoekt dan ben je bij mij, Micha van den Bergh en de oprichter van Makelaar in Amsterdam, aan het juiste adres. Ik werk met mijn makelaardij in Amsterdam Zuid en de andere stadsdelen van deze mooie stad. Doordat ik er zelf al meer dan 20 jaar woon, is mijn ervaring en kennis zeer groot. Bovendien ben ik niet makelaar geworden om rijk te worden, maar om mijn liefde voor de mooiste stad van ons land te delen met mensen die er graag willen wonen. Als verkoopmakelaar Amsterdam zoek ik de beste kandidaat en als aankoopmakelaar zoek ik voor jou de beste woning in Amsterdam. Plan gerust een kennismaking in. Aangezien ik in Amsterdam woon, is het voor mij makkelijk om bij je langs te komen, ik doe dit ook graag. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze makelaardij aan het Olympiaplein op nummer 62-1 in Amsterdam Zuid.

Ontdek Amsterdam Zuid

Amsterdam-Zuid is het deel van Amsterdam dat gelegen is ten zuiden en zuidwesten van de Singelgracht(Stadhouderskade). De noordelijke begrenzing wordt gevormd door (de noordgrens van) het Vondelpark en de westelijke begrenzing door de Westlandgracht. De oostelijke begrenzing is de Amstel. De zuidelijke grens is de Kalfjeslaan, die de grens met de gemeente Amstelveen vormt.

Ontdek Amsterdam Zuid

Amsterdam-Zuid is het deel van Amsterdam dat gelegen is ten zuiden en zuidwesten van de Singelgracht(Stadhouderskade). De noordelijke begrenzing wordt gevormd door (de noordgrens van) het Vondelpark en de westelijke begrenzing door de Westlandgracht. De oostelijke begrenzing is de Amstel. De zuidelijke grens is de Kalfjeslaan, die de grens met de gemeente Amstelveen vormt.

De zuidelijke stadsuitbreiding van Amsterdam

De bouw van de zuidelijke stadsuitbreidingen begon in het laatste kwart van de 19e eeuw, met de annexatie van het gebied die tot dan toe bij de buurgemeente Nieuwer-Amstel (thans Amstelveen) behoorde, met de bouw van De Pijp, en de omgeving van het Rijksmuseum (Museumkwartier) en de Willemsparkbuurt. Dit gebied werd ook wel aangeduid als Oud-Zuid.

Plan Zuid

In 1917 komt Berlage met Plan Zuid, waarin onder andere bredere straten staan met flatgebouwen voor de middenklasse. Ook worden beeldhouwers vanaf het begin bij de plannen betrokken om hun werk in te passen in de openbare ruimte.
Tussen 1920 en 1940 kwamen nieuwe stadsuitbreidingen op het grondgebied van de vroegere gemeente Nieuwer Amstel tot stand. Dit zijn onder andere de Nieuwe Pijp, de Diamantbuurt en Plan Zuid: Rivierenbuurt, omgeving Beethovenstraat en de Stadionbuurt. Dit gebied werd ook wel aangeduid als Nieuw-Zuid.

De Pijp, Rivierenbuurt en Zuid

Sinds 1987/1990 vormden deze buurten de stadsdelen De Pijp, Rivierenbuurt en Zuid. De Hoofddorppleinbuurt, ten westen van de Schinkel, maakt sinds 1990 deel uit van stadsdeel Zuid. Na de fusie van De Pijp en Zuid in 1998 was het tot en met 30 april 2010 stadsdeel Oud-Zuid.

Buitenveldert

Vanaf 1958 werd de “tuinstad” Buitenveldert gebouwd, sinds 1987 een apart stadsdeel, totdat het in 1998 met het toenmalige stadsdeel Rivierenbuurt fuseerde tot stadsdeel ZuiderAmstel. Ook het Beatrixpark, de sinds de jaren zestig aangelegde Prinses Irenebuurt ten zuiden van het Zuider Amstelkanaal, het Zuidas-gebied aan weerszijden van de Ringweg A10 met het Station Zuid en het IJsbaanpad waren tussen 1998 en 2010 onderdeel van ZuiderAmstel.

Amsterdam Zuid in cijfers

Amsterdam-Zuid heeft het hoogste gemiddeld besteedbaar inkomen per huishouden van alle stadsdelen van Amsterdam: 34.900 euro tegenover 29.600 gemiddeld in Amsterdam (2007). Ook heeft het de grootste werkgelegenheid van alle stadsdelen met 91.612 werkzame personen. Amsterdam Zuid heeft een oppervlakte van zo’n 17,5 vierkante kilometer. Het inwonersaantal van Amsterdam Zuid zit op ruim 146.000 mensen. Het gebied telt twee bedrijventerreinen waarvan de Zuidas de bekendste is. Wat groen betreft kun je in Amsterdam Zuid rust vinden in het Amstelpark (Buitenveldert), Beatrixpark Gijsbrecht van Aemstelpark (Buitenveldert), Martin Luther Kingpark (Rivierenbuurt), Sarphatipark (de Pijp), Park Schinkeleilanden, Vondelpark en het Amsterdamse Bos. Kortom, er is veel groen in de buurt en het is een heerlijke plek om te wonen.

Makelaar Amsterdam Zuid

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die je niet vaak zal doen. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van je woning zullen bij je opkomen.
Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten op, zoals de hoogte van het bod en de voorwaarden maar ook de staat van de woning.
Makelaar in Amsterdam zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop. Wij werken ook ’s avonds en in het weekend en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar Amsterdam Zuid

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat je voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met je makelaar wilt beëindigen. Alleen Makelaar in Amsterdam hanteert een vaste scherpe courtage bij verkoop van je woning. Niet meer ingewikkeld doen zoals 1.5% van de verkoopprijs exclusief de btw…………Nee, één vast eerlijk bedrag. Geen bijkomende of verborgen kosten en altijd inclusief de btw. Duidelijk en transparant. Wilt je meer weten over verkopen? Kijk dan op Makelaar Amsterdam

Gratis waardebepaling Amsterdam Zuid

Wat is mijn huis in Amsterdam Zuid waard? Overweeg je om je woning te verkopen of wil je een andere woning aankopen? Wil je gaan verbouwen maar weet je niet of dit financieel haalbaar is. Oftewel, wil je weten wat de waarde van je woning is?
Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam Zuid die dit graag voor je verzorgt. Kosteloos en vrijblijvend komen wij bij je langs en krijg je van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning in Amsterdam Zuid. Waardebepaling Amsterdam Zuid

Verkoopmakelaar Amsterdam Zuid

Het verkopen van een woning is vaak een spannende gebeurtenis. Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam Oud-West die je zoveel mogelijk zorgen uit handen zal nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij het hele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door vaste scherpe tarieven, zijn wij ook bereikbaar ’s avonds en in het weekend en werken we transparant en daadkrachtig om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie.
Verwacht van ons niet: – Een bord ……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Nee! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij je onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van je woning. Wilt je weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen.

Aankoopmakelaar Amsterdam Zuid

Soms komt er veel emotie kijken bij de aankoop van een woning, in zulke gevallen kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil Makelaar in Amsterdam je goed begeleiden en ontzorgen. Als je na een eerste bezichtiging je droomhuis hebt gevonden dan dien je je te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor jou werkt. Integendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Makelaar in Amsterdam gaat juist voor jouw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor je. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor je. Onze courtage bestaat uit een vast en eerlijk tarief. Wil je hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen of kijk voor meer informatie op Aankoopmakelaar Amsterdam.

Makelaar Amsterdam Zuid huur en verhuur

Een woning in Amsterdam Zuid kopen is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er mensen die een woning in Amsterdam Zuid verhuren. Als makelaar kan ik hierbij helpen. Wil jij een appartement huren in Amsterdam Zuid, of wil je juist jouw woning verhuren? Naast het papierwerk en contact met de gemeente help ik bij de selectie van huurders en kan ik helpen bij onderhoud en ondersteuning. Je huis verhuren is spannend, zeker als het om een uniek object gaat. Als makelaar met ervaring in Amsterdam Zuid is jouw verhuur-vraag niet nieuw voor mij. Ik kom graag langs om je hierover te informeren. Neem contact op om een kennismaking in te plannen. Ook als je dit leest en in de positie van woningzoekenden bent voor een huurwoning in Amsterdam Zuid, kun je gerust in contact komen met mij als verhuurmakelaar Amsterdam. Ik help je graag.

Wat klanten over ons vertellen

No-nonsense makelaar

"Vriendelijke en professionele no-nonsense verkoopmakelaar, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding."

- Dhr. Marijen (Marcanrilaan 321)

Zeer fijne makelaar

"Makelaar in Amsterdam is een zeer fijne makelaar om in de hand te nemen als makelaar. Onderscheidend in een persoonlijke aanpak en goed bereikbaar voor vragen en/of informatievoorziening. Wat wij fijn vinden aan deze Makelaar in Amsterdam, met name door eigen negatieve ervaring als kopers op de markt, is dat deze makelaar ook echt tijd neemt voor de kopende partij zoals het plannen van een tweede bezichtiging een ander tijdslot etc. Bedankt Micha & team!"

- Masoud (Nibbizwoudstraat 6)

Heel tevreden

"Heel tevreden over MiA, goede service en efficiënte en laagdrempelige communicatie en dat alles voor een heel schappelijke prijs."

- Rianne (Lange Distelstraat 12)

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp