Makelaar Amsterdam Zuidoost | Dé #1 Makelaar in Amsterdam

Makelaar Amsterdam Zuidoost

Zocht je naar een makelaar Amsterdam Zuidoost voor verkoop, aankoop, huur of verhuur? Bij Makelaar in Amsterdam ben je aan het juiste adres. Met dit artikel stel ik mezelf als makelaar aan je voor, en de mogelijkheden die mijn Makelaardij Amsterdam Zuidoost biedt. Daarbij is het goed om te weten dat wij als een van de weinige makelaars in Amsterdam Zuidoost met vaste prijzen werken. Dit is echter niet het enige voordeel, want daarnaast hebben wij als makelaardij in Amsterdam Zuidoost een unieke formule ontwikkeld waarmee wij huizen en appartementen sneller verkopen voor een betere prijs. Lees gerust verder of neem direct contact op zodat ik tijdens een kennismaking alles uit kan leggen.

Wat zijn jouw woonwensen?

Mijn naam is Micha van den Bergh en ik ben Makelaar in Amsterdam Zuidoost. Zelf woon ik al meer dan 20 jaar in Amsterdam, de mooiste stad van Nederland. Ik geniet hier nog elke dag van en heb er met mijn makelaardij in Amsterdam Zuidoost mijn werk van gemaakt om dit voor meer mensen mogelijk te maken. Ik begin altijd met de vraag “wat zijn jouw woonwensen?” Ik stel namelijk jou centraal, zeker als je een makelaardij in Amsterdam Zuidoost zoekt voor de huur of aankoop van een woning. Als je een pand gaat verkopen of verhuren, werk ik in principe op dezelfde manier, maar ik richt me dan vooral op de potentiële koper of huurder. De aansluiting op de woonwensen van een koper of huurder vinden, bepaalt uiteindelijk de prijs. Ik vertel je hier dadelijk meer over, maar eerst vertel ik je graag meer over Amsterdam Zuid Oost.

Amsterdam Zuid Oost

In het swingende, multiculturele Zuidoost is alles groot: hier treden de grootste artiesten op, vind je de grootste bioscoop van Amsterdam en wordt het grootste Surinaamse festival Kwaku Summer Festival groots gevierd. En hier biedt de Amsterdam Arena natuurlijk onderdak aan de grote trots van de stad: voetbalclub Ajax, nou ja, af en toe. Ook Zuidoost ondergaat een metamorfose! Er zijn hele nieuwe wijken ontstaan en veel complexen zijn gerenoveerd. Als je al een tijdje niet in Zuidoost bent geweest? Dan moet je zeker een keer hier kijken. Zuidoost is allang niet meer de Bijlmer.

Makelaar Amsterdam Zuidoost

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die je niet vaak zal doen. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van je woning zullen bij je opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten op, zoals de hoogte van het bod en de voorwaarden maar ook de staat van de woning. Als Makelaar Amsterdam nemen wij zo veel mogelijk zorgen uit handen bij de aanschaf of verkoop. Wij werken ook ’s avonds en in het weekend en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar Amsterdam Zuidoost

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat je voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met je makelaar wilt beëindigen. Alleen Makelaar in Amsterdam hanteert een vaste scherpe courtage bij verkoop van je woning. Niet meer ingewikkeld doen zoals 1.5% van de verkoopprijs exclusief de btw…………Nee, één vast eerlijk bedrag. Geen bijkomende of verborgen kosten en altijd inclusief de btw. Duidelijk en transparant. Wilt je meer weten over verkopen? Kijk dan op Verkoopmakelaar Amsterdam.

Gratis waardebepaling Amsterdam Zuidoost

Wat is mijn huis in Amsterdam Zuidoost waard? Overweeg je je woning te verkopen of wil je een andere woning aankopen? Wil je gaan verbouwen maar weet je niet of dit financieel haalbaar is? Oftewel, wil je weten wat de waarde van je woning is? Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam Zuidoost die dit graag voor je verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij je langs en krijg je van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Amsterdam Zuidoost. Waardebepaling Amsterdam Zuidoost

Verkoopmakelaar Amsterdam Zuidoost

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam Zuidoost die je zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door vaste scherpe tarieven, zijn wij bereikbaar in de avonden en in het weekend en werken we transparant en daadkrachtig om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie. Verwacht van ons niet: – Een bord ……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Nee! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij je onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van je woning. Wilt je weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen.

Aankoopmakelaar Amsterdam Zuidoost

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil Makelaar in Amsterdam je goed begeleiden en ontzorgen. Als je na een eerste bezichtiging je droomhuis hebt gevonden dan dien je je te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor jou werkt. Integendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Makelaar in Amsterdam gaat juist voor jouw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor je. Wij realiseren mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor je. Onze courtage bestaat uit een vast en eerlijk tarief. Wil je hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen of kijk voor meer informatie op Aankoopmakelaar Amsterdam.

Laat ons voor je zoeken

Misschien probeer je al maanden via Funda, Jaap of andere huizensites een eengezinswoning in Amsterdam Zuidoost te kopen, of zoek je inmiddels al op Google naar “appartement te koop Amsterdam Zuidoost”. Ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen dat de woningmarkt in Amsterdam al jaren erg krap is. Het is lastig een huis of appartement te vinden. Of je nu iets zoekt voor koop of huur; je bent niet de enige. Wat wel een verschil maakt, is of je mij inschakelt. Als makelaardij in Amsterdam Zuidoost en in de overige stadsdelen, zitten mijn collega’s en ik midden in de vastgoedmarkt. Wij zijn dus inzetbaar voor meer dan alleen Zuidoost, je kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen als makelaar in Diemen. Vanuit deze positie zien we veel voorbij komen en krijgen we panden eerder te zien. Ik zet deze voordelen graag voor jou in. Neem gerust contact op, we plannen dan een kennismaking in.

Huur- en verhuurmakelaar

Zoek je iets in de vrije sector in Amsterdam Zuidoost? Of wil je jouw huis of appartement in Amsterdam Zuidoost verhuren? Naast aankoop en verkoop zijn wij ook een makelaardij in amsterdam Zuidoost voor de huur en verhuur van panden. Onze makelaardij in Amsterdam Zuidoost kan voor je op zoek gaan naar een woning en als je dus een verhuurmakelaar in Amsterdam Zuidoost zoekt, kunnen wij jouw huis juist in de verhuur zetten. In het eerste geval, als je een woning zoekt in de vrije sector in Amsterdam Zuidoost, is het duidelijk wat we voor jou gaan doen. Zoek je een makelaar Amsterdam Zuidoost omdat je jouw huis wilt verhuren? Dan begeleiden we je in iedere stap; van contracten opstellen tot de selectie van huurders, en indien gewenst zelfs bij het onderhoud en het contact met huurders.

Kom langs bij onze makelaardij Amsterdam Zuidoost

Wil je eens in gesprek gaan over je wensen? Wij werken met passie en zijn de hele dag nergens anders mee bezig dan met de vastgoedmarkt. Logisch dus, dat je van harte welkom bent bij onze makelaardij in Amsterdam Zuidoost. Je vindt ons aan het Olympiaplein 62-1 te Amsterdam. Voor wie het niet weet: dit is in Amsterdam Zuid. Wil je liever een afspraak op locatie maken? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact op en we plannen op korte termijn een afspraak in.

Wat klanten over ons vertellen

No-nonsense makelaar

"Vriendelijke en professionele no-nonsense verkoopmakelaar, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding."

- Dhr. Marijen (Marcanrilaan 321)

Zeer fijne makelaar

"Makelaar in Amsterdam is een zeer fijne makelaar om in de hand te nemen als makelaar. Onderscheidend in een persoonlijke aanpak en goed bereikbaar voor vragen en/of informatievoorziening. Wat wij fijn vinden aan deze Makelaar in Amsterdam, met name door eigen negatieve ervaring als kopers op de markt, is dat deze makelaar ook echt tijd neemt voor de kopende partij zoals het plannen van een tweede bezichtiging een ander tijdslot etc. Bedankt Micha & team!"

- Masoud (Nibbizwoudstraat 6)

Heel tevreden

"Heel tevreden over MiA, goede service en efficiënte en laagdrempelige communicatie en dat alles voor een heel schappelijke prijs."

- Rianne (Lange Distelstraat 12)

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp