fbpx

Verkoop jouw woning voor de beste prijs met onze bewezen verkoopmethode!

Wat is de MiA-methode?

De Mia-methode is een perfecte mix van marketing, promotie en presentatie voor de verkoop van je woning die veel verder gaat dan menig andere makelaar.

De meeste makelaars verkopen alsof het nog 1997 is. Wij verkopen jouw woning anno 2020. Met de hedendaagse online mogelijkheden. 

 

 

Wat houdt het marketingplan in?

Het marketingplan houdt in dat wij veel meer doen dan alleen je woning op Funda plaatsen. Naast Funda gebruiken we ook Facebook voor een extra en ondersteunde advertentie campagne. Ook zorgen wij ervoor dat geïnteresseerden deze website zullen bekijken voor de virtuele 3d tour. Op deze manier kunnen wij je woning onder de aandacht brengen van duizenden potentiële kopers.

Wij zijn erg trots op de MiA-methode. Wij weten dat het werkt. Jaren zijn wij bezig geweest om dit te perfectioneren. Je kan begrijpen dat wij ons plan een beetje “geheim” willen houden en niet volledig willen uitschrijven op onze website.

Wil je exact weten welke tools wij gebruiken om je woning snel en voor de beste prijs te verkopen? Neem dan contact met ons op.

 

Wat kost de verkoop van mijn woning?

Makelaar in Amsterdam staat voor duidelijkheid en transparantie. Wij werken uitsluitend met vaste prijzen. Geen percentage meer van de verkoop, geen ingewikkelde staffel-systemen, maar één vast bedrag. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Voor het bedrag van €2750,- verkopen wij jouw woning snel en voor het beste resultaat. Dit bedrag is inclusief de btw.

De prijs is ook inclusief:
=> de foto’s,
=> video
=> virtuele 3d tour
=> digitale plattegrond*
=> Facebook/Instagram advertentie campagne
=> brochure
=> bezichtigingen
=> de onderhandelingen 

Full-service dus!

*indien een plattegrond aanwezig is

 

Wie is de Fotograaf?

 

Hadewij neemt de fotografie voor haar rekening. Ze zal de woning stylen zonder fluff met zoveel mogelijk meubels en accessoires die jij al in huis hebt.  

Vervolgens fotografeert Hadewij jouw woning op een natuurlijke en realistische manier, zodat de kijker het gevoel krijgt: Hè, dit huis klopt precies met de foto’s.

Wij nemen alle tijd voor het maken van de foto’s van jouw woning. Geen externe vastgoed fotograaf dus, die in een uur weer naar de volgende woning moet.

 

 

Referenties 

Contact

Wij zijn ook bereikbaar buiten kantoortijden!

Olympiaplein 62-1

020 84 55 878

06 150 27 206

Whatsapp

info@makelaarinamsterdam.nl

    Wil je meer weten over onze verkoopmethode. Of heb je een vraag, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook bereikbaar buiten kantoortijden.

    Makelaar in Amsterdam

    De makelaar in Amsterdam met duidelijke afspraken en altijd een vaste prijs.