Verkoopmakelaar Amsterdam | #1 Makelaar in Amsterdam

Verkoopmakelaar

Wil je jouw woning verkopen voor de beste prijs, maar wel duidelijk vooraf weten wat je aan kosten kwijt bent? Als verkoopmakelaar Amsterdam hebben wij hiervoor een unieke en bovendien bewezen formule ontwikkeld.

 

 

Onze belofte: je huis verkopen voor een vaste prijs, dus inclusief foto’s, virtuele 3D tour, Facebook advertentiecampagne, brochure, bezichtigingen en onderhandelingen.

We noemen deze verkoopformule de MiA-methode. De eerste stap in deze methode is voor jou als woningverkoper ook nog eens geheel vrijblijvend en gratis. Lees verder voor meer informatie en de all-in prijs die wij als verkoopmakelaar in Amsterdam rekenen.

 

Wat is de MiA-methode?

De Mia-methode is geheel door onszelf als verkoopmakelaar in Amsterdam ontwikkeld. Gemaakt voor de Amsterdamse woningmarkt zou je kunnen zeggen.

Het is een perfecte mix van marketing, promotie en presentatie voor de verkoop van je woning die veel verder gaat dan menig andere makelaar. De meeste makelaars verkopen alsof het nog 1997 is. Wij verkopen jouw woning anno nu. Naast gebruik te maken van de hedendaagse online mogelijkheden, gaat het om de presentatie en de manier waarop men tegenwoordig een woning koopt.

Doordat we ook als aankoopmakelaar in Amsterdam werken, hebben we zicht op het volledige traject dat een koper doorgaat. De werkzaamheden die wij als verkoopmakelaar Amsterdam doen, laten we naadloos aansluiten op het aankooptraject van een koper.

Dit is echt de kracht van de MiA methode.

Wat houdt het marketingplan in?

Het marketingplan houdt in dat wij veel meer doen dan alleen je woning op Funda plaatsen. Naast Funda gebruiken we ook Facebook voor een extra en ondersteunde advertentie campagne.

Ook zorgen wij ervoor dat geïnteresseerden deze website zullen bekijken voor de virtuele 3D tour. Op deze manier kunnen wij je woning onder de aandacht brengen van duizenden potentiële kopers.

Je woning verkopen zonder social media en zonder de mogelijkheden die men tegenwoordig verwacht? Dat straalt een verkeerd signaal uit en dit kun je uiteindelijk ook in de verkoopprijs terugzien.

Neem contact op

Beste verkoopmakelaar Amsterdam: Het geheim van de chef

Wij zijn erg trots op de MiA-methode. Jaren zijn wij bezig geweest om deze methode te perfectioneren. Inmiddels weten we dat de methode effectief is. Bij iedere woning die wij als verkoopmakelaar Amsterdam verkopen, zien we dat het werkt.

Maar, wat is het precies en waarom werkt het beter dan de standaard methodes die makelaars in Amsterdam hanteren?

Je kan begrijpen dat wij onze strategie geheim willen houden en niet volledig uitschrijven op onze website. Het biedt ons namelijk een voorsprong op de concurrentie die wij voor onze opdrachtgevers inzetten.

Wil je exact weten welke tools wij gebruiken om je woning snel en voor de beste prijs te verkopen? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we graag waarom wij de beste verkoopmakelaar Amsterdam zijn en krijg je een kijkje in de keuken.

Neem contact op

Verkoopmakelaar in Amsterdam met gratis waardebepaling huis

De eerste stap in onze methode is de gratis en vrijblijvende waardebepaling. Anders dan een woningtaxatie, doen we de waardebepaling volledig met onze bril van aankoopmakelaar Amsterdam op.

Het gaat tegenwoordig niet meer om de waarde van grond of stenen, het gaat om de gewildheid van de woning. Hier gaan we ook al een tipje van de sluier oplichten. We kijken naar wat er gedaan moet worden om de woning verkoopklaar te maken, we bepalen de strategie en bepalen ook het moment wanneer we de woning op de markt zetten. Hierbij kijken we ook naar verkochte woningen in de buurt.

Krijg je inmiddels al een beeld bij onze strategie? Je ziet vast al dat onze werkwijze veel meer omvat dan simpelweg de woning op Funda zetten en afwachten.

Als verkoopmakelaar in Amsterdam verkopen we jouw woning op een bijzonder slimme manier.

Vraag direct gratis en vrijblijvend waardebepaling huis aan.

 

Wat kost de verkoop van mijn woning?

Makelaar in Amsterdam staat voor duidelijkheid en transparantie. Wij werken uitsluitend met vaste prijzen. Geen percentage meer van de verkoop, geen ingewikkelde staffel-systemen, maar één vast bedrag. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Voor het bedrag van € 2.750,- (inclusief de btw) verkopen wij jouw woning snel en voor het beste resultaat.

Als je nu contact met ons opneemt is de prijs inclusief:

=> professionele foto’s van je woning inclusief verkoopstyling
=> prachtige woning video
=> interactieve virtuele 3d tour
=> Facebook en Instagram advertentiecampagne
=> uniek woningpagina met directe url en qr-code
=> alle bezichtigingen
=> de onderhandelingen
=> en uiteraard de volledige service

Neem contact op

Wie is de Fotograaf?

Hadewij neemt de fotografie voor haar rekening. Ze zal je helpen je woning te stylen zonder fluff met zoveel mogelijk meubels en accessoires die jij al in huis hebt.

Vervolgens fotografeert Hadewij jouw woning op een natuurlijke en realistische manier, zodat de kijker het gevoel krijgt: Hè, dit huis klopt precies met de foto’s.

Wij nemen alle tijd voor het maken van de foto’s van jouw woning. Geen externe vastgoed fotograaf dus, die in een uur weer naar de volgende woning moet.

Ervaringen met ons als verkoopmakelaar Amsterdam

Veel mensen vinden een verkoopmakelaar door ervaringen van mensen in hun omgeving. Dit is ook hoe veel van onze opdrachtgevers bij ons komen. Als verkoopmakelaar Amsterdam scoren we gemiddeld een 9,2! De beoordelingen zijn gedaan via Funda en 100% betrouwbaar en authentiek.

Bovendien krijg je met het lezen van ervaringen van anderen al een beeld van hoe wij werken. Wil je om de tafel met ons om te kijken naar wat wij voor de verkoop van jouw woning kunnen doen? Een kennismakingsgesprek levert je ongetwijfeld waardevolle informatie op. Bovendien is het geheel vrijblijvend en gratis, en kan de afspraak zowel fysiek als online plaatsvinden.

Neem contact op

Wat klanten over ons vertellen

Behulpzaam

"Zeer vriendelijke en behulpzame makelaar. Duidelijk verhaal en komt alle afspraken na. Advertentie zag er goed uit en de bezichtigingen en biedingen waren goed georganiseerd. Verkoop ging soepel en ik zou hem dus zo weer in de arm nemen."

- John (Tweede Oosterparkstraat 1-1)

Geen onverwachte kosten

"Goed contact met de makelaar en kreeg zelfs hulp met andere zaken. De dienstverlening was top en geen onverwachte kosten."

- Ty (Bankwerkerij 172)

Makelaar gaf vertrouwen

"Duidelijke en fijne communicatie. Wijze van aanpak gaf veel vertrouwen en dat blijkt ook geheel terecht te zijn."

- Erwin (Lidewijdepad 144)

Duidelijke adviezen

"Ik had wat buitengewone wensen bij de verkoop en hij had goede gronden om te adviseren om het vooral anders te doen, maar Micha heeft keurig mijjn instructies gevolgd, wat ik erg waardeerde. Zijn adviezen waren ook duidelijk, wat ook altijd prettig is."

- Liena (Bessemerstraat 11)

Goed geholpen

"Micha en Hadewij hebben heel goed geholpen. Ook heel goed om te weten welk prijskaartje eraan vastzit."

- Anita (Ferdinand Bolstraat 149-1)

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp