Grid
List

Nieuwe Teertuinen 14A

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
22Picture(s)
125
Op een absolute droomlocatie met uitzicht op het Prinseneiland vind je dit fraaie appartement verdeeld over twee verdiepingen met een flinke tuin op het westen. De woning op eigen grond is onderdeel van een aantal nieuw gerealiseerde pakhuizen met een monumentale gevel en is daarom een woning met karakter.
€900,000

Mercatorstraat 57-2

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
19Picture(s)
50
Prachtig en sfeervol driekamerappartement met zonnig balkon op het westen. De Mercatorstraat is een rustige straat in de geliefde en gewilde buurt in De Baarsjes. Om de hoek van het Mercatorplein en de winkels van de Jan Evertsenstraat, dichtbij het Erasmuspark, het Rembrandtpark, de Kinkerstraat en De Foodhallen.
€325,000

Balistaat 85E

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
24Picture(s)
53
Fantastisch wonen in de Balistraat, om de hoek van de Javastraat en op loopafstand van bijvoorbeeld de Linneaustraat, eerste van Swindenstraat en het Oosterpark. Een buurt om nooit te vervelen!In dit jonge complex vind je dit leuke appartement op de derde verdieping. Vanaf het balkon heb je een leuk uitzicht over de Sumatrastraat en hoek Javastraat.
€325,000

Jan van Galenstraat 192-1

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
17Picture(s)
55Sqft
Een unieke hoekligging met een geweldig uitzicht, drie slaapkamers, twee ruime balkons waardoor je veel leefruimte ervaart. Er is altijd een plekje in de zon of desgewenst in de schaduw te vinden. De erfpacht is afgekocht tot 2064. De woning is gelegen in het populaire van Galenbuurt op de grens van de Baarsjes.
€300,000

Wijttenbachstraat 64C

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
17Picture(s)
35Sqft
Heerlijk licht 2-kamer appartement van bijna 35 m2, gelegen op eigen grond, met de Dappermarkt voor de deur en vlakbij Artis, het Tropenmuseum, de Linnaeusstraat en de Javastraat.Dit leuke appartement is gelegen aan de rustige achterzijde en beschikt over een riant terras.
€260,000

Joos Bankersplantsoen 103

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
15Picture(s)
100
Schitterend appartement met vrij uitzicht over de Erasmusgracht en de tennisvelden van Blauw-Wit. De woning is gelegen om de hoek van het Erasmuspark in de Baarsjes. Een ideale woonomgeving op korte afstand van de Jan van Galenstraat, de Jan Evertsenstraat en bijvoorbeeld de Jordaan.
€575,000

Jaap Speyerstraat 48

4Bedroom(s)
22Picture(s)
Gezellig gelegen in een kindvriendelijk hofje, met een speeltuintje voor de deur, vind je dit sfeervolle familiehuis van 151 m2 met vier riante slaapkamers, mooie achtertuin en veel bergruimte. Parkeren kan op je eigen vaste parkeerplaats. Het is fijn thuiskomen! De uitgebouwde woonverdieping is een mooie ruimte met open keuken en openslaande deuren naar de zonnige tuin op het westen.
€650,000

van Alphenstraat 4hs

4Bedroom(s)
1Bathroom(s)
20Picture(s)
72
Wonen in Amsterdam op zijn best! In de Bellamybuurt, het meest gewilde deel van Oud-West, om de hoek van de Bilderdijkkade, vind je dit fijne uitgebouwde benedenhuis op eigen grond, met twee  slaapkamers, veel woonruimte en een gezellige stadstuin.De van Alphenstraat is een rustige straat in het bruisende Hallenkwartier tussen het Kwakersplein en het Bellamyplein.
€475,000

Loosduinenstraat 82

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
17Picture(s)
102
Sfeervol wonen met de stad aan je voeten! Te koop een heerlijk licht, perfect onderhouden modern appartement van 102 m2 met twee slaapkamers en een zonnig balkon. Onder het complex bevindt zich een ruim opgezette overdekte afgesloten parkeergarage met een vaste privéparkeerplaats, inclusief aparte fietsenstalling.
€485,000

Uilenburgerwerf 10

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
18Picture(s)
66
Gelegen in een rustig deel van het historische centrum om de hoek van de Oude Schans, tussen de Nieuwmarkt en het Waterloopplein, vind je dit ruimtelijk ingerichte tweekamerappartement met een heerlijk brede woonkamer. Geniet van de historische stad met het comfort van een modern appartement.
€450,000

Andreas Schelfhoutstraat 36

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
20Picture(s)
50
Gelegen in de populaire en gewilde Schinkelbuurt in Oud-Zuid, vind je dit fijne en lichte appartement gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht). De woning is gelegen op de derde verdieping (lift aanwezig) aan het einde van de galerij. Een fijne lichte woning met balkon op het zuiden met uitzicht over de Schinkel.De locatie kan bijna niet beter.
€325,000

Cornelis Dopperkade 7 5A

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
25Picture(s)
60
Prachtig gerenoveerd en sfeervol appartement gelegen op de 5e verdieping (met lift bereikbaar) op een absolute toplocatie in een zijstraat van de Beethovenstraat om de hoek van het Beatrixpark en de Zuidas. De woning is in januari 2020 gerenoveerd met een nieuwe open keuken, badkamer, toilet en kamerhoge kleerkasten in de slaapkamer.
€450,000
20 Results returned.Per Page

Makelaar in Amsterdam

De makelaar in Amsterdam met duidelijke afspraken en altijd een vaste prijs.