Makelaar Amsterdam Centrum | #1 Makelaar in Amsterdam

Makelaar Amsterdam Centrum

Op zoek naar een Makelaar Amsterdam Centrum? Dan ben je bij Makelaar in Amsterdam aan het juiste adres. Doordat wij ons volledig focussen op Amsterdam zijn wij gerust dé specialist te noemen. We begeleiden verkoop, aankoop en verhuur. Met de door onszelf ontwikkelde verkoopmethode, de MiA methode, weten we meer uit iedere verkoop te halen. Deze methode heeft zich inmiddels bewezen en op Funda scoren wij daarom ook een 9,1 gemiddeld. Als aankoopmakelaar krijg je van ons de zekerheid dat we ons 100% voor jou inzetten: ja, een woning vinden in Amsterdam Centrum is moeilijk, maar zeker niet onmogelijk. Als je ons als verhuurmakelaar inschakelt, zullen we jouw huis verhuren alsof het ons eigen huis is. Kortom; laten we kennis maken.

Ik ben Micha van den Bergh: Makelaar Amsterdam Centrum

Hoi, ik ben Micha van den Bergh. Aangenaam om op deze manier kennis te maken. In de inleiding heb je al het nodige kunnen lezen over de aanpak van mij als aankoopmakelaar Amsterdam, verkoopmakelaar Amsterdam en verhuurmakelaar Amsterdam Centrum (en ook voor andere stadsdelen). Deze transparante en dedicated manier van werken komt ergens vandaan, namelijk vanuit mijn liefde voor Amsterdam en het werken met mensen. Ik woon al 20 jaar in deze fenomenale stad en kan me geen betere plek voorstellen. Deze liefde voor Amsterdam wil ik delen met de mensen die er graag willen wonen. Daarom ben ik mijn makelaarsbureau begonnen. En met succes, inmiddels groeien we in het aantal mensen dat erbij betrokken is en de hoeveelheid panden die we verkopen.

Ervaringen Makelaar Amsterdam Centrum

Makelaar Amsterdam zijn is een moeilijk maar ongelofelijk lonend beroep. Als je als aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum een pand vindt, voelt het net als het vinden van een zeldzame schat. Als je als verkoopmakelaar een huis verkoopt, is de blijdschap van koper én verkoper waar ik het uiteindelijk voor doe. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de huur en verhuur van woningen in Amsterdam Centrum. Maar dat is slechts mijn kant van het verhaal. Lees de ervaringen van klanten van Makelaar in Amsterdam op Funda gerust door. Je krijgt meteen een goed beeld van het proces. Onze eigen, unieke verkoopstrategie staat echter nergens op internet vermeld. We laten dit graag zien tijdens een persoonlijk gesprek. Neem direct contact op of lees verder over Amsterdam Centrum en onze werkzaamheden als Makelaar in Amsterdam Centrum.

Als makelaar in Amsterdam Centrum fiets ik dagelijks langs de grachten

Grachten en statige grachtenpanden, dat is toch waar Amsterdam het meest bekend om is. De middeleeuwse stadsgrenzen van dit Mokum volgden de Nieuwezijds Voorburgwal, de Munt, de Kloveniersburgwal, de Zeedijk en weer richting het IJ. In de zestiende eeuw nam het bevolkingsaantal sterk toe en in de 17e eeuw werd begonnen met de aanleg van de grachtengordel. De Heren- Keizers- en Prinsengracht werden tegelijk aangelegd, tot de hoogte van de Leidsestraat. Daarachter werd een volksbuurt aangelegd waar de ambachten mochten worden uitgevoerd, de Jordaan. Aan het eind van de 17e eeuw werd de cirkel zoals we die nu kennen afgemaakt, met als laatst de voltooiing van de Nieuwe Heren- Keizers- en Prinsengracht richting de Plantage buurt. De grachtengordel is momenteel Unesco werelderfgoed.

Stadsdeel Amsterdam Centrum

De indeling van stadsdeel Centrum is door de geschiedenis geworden tot het herkenbare halve rondje. Tegenwoordig is uitgebreid tot het Funenpark richting Oost, daarmee wordt ook direct de veelzijdigheid van dit stuk stad duidelijk gemaakt. Van nieuwbouw tot middeleeuws, kleine appartementen tot statige grachtenpanden, stads tot parkachtig, je vindt het allemaal in Amsterdam Centrum. Amsterdam Centrum kent natuurlijk ook verschillende buurten. Het middeleeuwse centrum heet de Binnenstad, daarbuiten vind je nog o.a. de Lastage, de grachtengordel, Kadijken, Weteringbuurt, de Jordaan, de Plantage, Kattenburg en het Funenpark

Voorzieningen Amsterdam Centrum

De -culturele- voorzieningen zijn ongeëvenaard en maken het centrum tot een uniek gebied. Er zijn vele musea, scholen en de Universiteit, muziekgelegenheden zoals het Muziekgebouw aan het IJ en het Bimhuis, Paradiso, de Melkweg en uiteraard de Stopera. Op winkelgebied heeft het het centrum de beroemde Kalverstraat, Nieuwendijk en Leidsestraat maar ook de Haarlemmerstraat – uitgekozen tot leukste winkelstraat van Nederland en de 9 straatjes – dat leuke gebied tussen het Singel en de Prinsengracht op de hoogte van het Spui. Verder zij daar natuurlijk de Bijenkorf en Magnaplaza en het Leidseplein heeft met de Apple flagshipstore een nieuwe trekpleister.

Uitgaan in het centrum is ongeëvenaard met het Leidseplein, Rembrandtplein en de vele cafe’s en restaurants in de omgeving – voor ieder wat wils en sluitingstijden tot diep in der nacht. Kortom: Amsterdam Centrum, de plek waar wonen, werken en uitgaan samenkomt.

Makelaar Amsterdam centrum

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die je niet vaak zal doen. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van je woning zullen bij je opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten op, zoals de hoogte van het bod en de voorwaarden maar ook de staat van de woning. Makelaar in Amsterdam zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop. Wij werken ook ’s avonds en in het weekend en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar Amsterdam centrum

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat je voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met je makelaar wilt beëindigen. Alleen Makelaar in Amsterdam hanteert een vaste scherpe courtage bij verkoop van je woning. Niet meer ingewikkeld doen zoals 1.5% van de verkoopprijs exclusief de btw…………Nee, één vast eerlijk bedrag. Geen bijkomende of verborgen kosten en altijd inclusief de btw. Duidelijk en transparant. Wilt je meer weten over verkopen? Kijk dan op https://www.makelaarinamsterdam.nl

Gratis waardebepaling Amsterdam centrum

Wat is mijn huis in Amsterdam centrum waard? Overweegt je je woning te verkopen of wilt je een andere woning aankopen? Wil je gaan verbouwen maar weet je niet of dit financieel haalbaar is. Oftewel, wil je weten wat de waarde van je woning is? Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam centrum die dit graag voor je verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij je langs en krijg je van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning in Amsterdam centrum. Waardebepaling Amsterdam centrum

Verkoopmakelaar Amsterdam centrum

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam centrum die je zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door vaste scherpe tarieven, ook bereikbaar ’s avonds en in het weekend en werken we transparant en daadkrachtig om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie. Verwacht van ons niet: – Een bord ……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Nee! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij je onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van je woning. Wilt je weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen.

Aankoopmakelaar Amsterdam centrum

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil Makelaar in Amsterdam je goed begeleiden en ontzorgen. Als je na een eerste bezichtiging je droomhuis hebt gevonden dan dien je je te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor jou werkt. Integendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Makelaar in Amsterdam gaat juist voor jouw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor je. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor je. Onze courtage bestaat uit een vast en eerlijk tarief. Wil je hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen of kijk voor meer informatie op www.makelaarinamsterdam.nl/aankoopmakelaar.

Verhuurmakelaar Amsterdam Centrum

Je woning verhuren is spannend, zeker als het de eerste keer is. Hoe is het papierwerk geregeld? Wat als de huurders niet betalen? Dat zijn allemaal dingen die door je hoofd kunnen gaan. Geen zorgen, als verhuurmakelaar Amsterdam Centrum kan ik vanuit mijn ervaring en kennis je helpen. Dit kan zijn bij het opstellen van contracten, het selecteren van huurders, het periodieke contact met de huurders en zelfs het hele beheer van het pand. Jij bepaalt zelf hoeveel en welke hulp je nodig hebt. Dit kan voor zowel iemand die één of meerdere panden verhuurt in Amsterdam Centrum. Ook als verhuurmakelaar Amsterdam maken we duidelijke afspraken en hanteer ik transparante en eerlijke prijzen.

Laten we verder kennismaken

Neem contact op en we plannen direct een gesprek in. Dit kan bij ons op kantoor, in het pand dat je wilt verkopen/verhuren, ergens in de stad of telefonisch.

Wat klanten over ons vertellen

No-nonsense makelaar

"Vriendelijke en professionele no-nonsense verkoopmakelaar, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding."

- Dhr. Marijen (Marcanrilaan 321)

Zeer fijne makelaar

"Makelaar in Amsterdam is een zeer fijne makelaar om in de hand te nemen als makelaar. Onderscheidend in een persoonlijke aanpak en goed bereikbaar voor vragen en/of informatievoorziening. Wat wij fijn vinden aan deze Makelaar in Amsterdam, met name door eigen negatieve ervaring als kopers op de markt, is dat deze makelaar ook echt tijd neemt voor de kopende partij zoals het plannen van een tweede bezichtiging een ander tijdslot etc. Bedankt Micha & team!"

- Masoud (Nibbizwoudstraat 6)

Heel tevreden

"Heel tevreden over MiA, goede service en efficiënte en laagdrempelige communicatie en dat alles voor een heel schappelijke prijs."

- Rianne (Lange Distelstraat 12)

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp