Aankoopmakelaar Amsterdam | #1 Makelaar in Amsterdam

Aankoopmakelaar

Jij zoekt een aankoopmakelaar Amsterdam, want “In Mokum ben ik rijk en gelukkig tegelijk”, tenminste, als we de tekst van Johnny Jordaan uit wellicht het bekendste nummer over Amsterdam mogen geloven. En, wij geloven 100% van wel. Ik ben Micha van den Bergh en mijn doel is om jou ook gelukkig te maken in Amsterdam! Zelf woon ik al meer dan 20 jaar in deze prachtige stad en ik help je graag met de zoektocht naar jouw “geluk” in Amsterdam. Met mijn passie, kennis en inzet moet dit zeker gaan lukken!

Neem contact op

Het nut van een aankoopmakelaar Amsterdam inschakelen

Je kunt zonder aankoopmakelaar een woning kopen, maar zeker in de huidige woningmarkt doe je er goed aan een aankoopmakelaar in te schakelen. Bij bezichtigingen krijg je vrijwel altijd te maken met een makelaar. Deze makelaar vertolkt op dat moment altijd de rol van verkoopmakelaar. Hij of zij is ingeschakeld door de verkopers om de woning zo goed mogelijk te verkopen. Hierdoor zal hij of zij er alles aan doen om een zo hoog mogelijke prijs met zo min mogelijk voorwaarden voor de verkoper te regelen. De verkoopmakelaar is verplicht om je vertellen over de bekende gebreken van de woning, maar zal dat altijd op een zo mooi mogelijke en positieve manier vertellen.

Beste aankoopmakelaar Amsterdam

Als je mij als aankoopmakelaar bij je hebt, kun je vertrouwen op mijn expertise. Ik geef je een goed en eerlijk beeld van wat de staat is van de woning. Ik let daarbij zowel op de bouwkundige als juridische staat. Want, een woning kopen behelst ook het manoeuvreren door papierwerk en juridische taal. Wanneer je ooit een koopovereenkomst gezien hebt, dan begrijp je vast en zeker wat ik bedoel. Denk aan dingen als onderzoeksplicht en aansprakelijkheid na aankoop woning. Voor de koop kun je nog alle kanten op, daarna zit je er juridisch gezien aan vast. Je zou je kunnen voorstellen dat een verkoopmakelaar geen gat in de lucht springt als jij een aankoopmakelaar meeneemt naar de bezichtiging, het tegendeel is echter waar. Een groot voordeel is namelijk dat de verkoopmakelaar van de woning het erg prettig vindt en vaak ook de voorkeur eraan geeft als de koper een aankoopmakelaar heeft ingeschakeld. Hij heeft hiermee een sterke maar professionele tegenstander in de onderhandelingen.

Neem contact op

Wat doe jij voor mij als aankoopmakelaar?

Als beste aankoopmakelaar Amsterdam is het vinden van een woning voor een opdrachtgever voor ieder traject weer anders. Dit is ook de reden waarom ik met zoveel passie dit al jaren doe, en eigenlijk het werk iedere dag leuker vind. Ik vertel je graag kort en bondig waar mijn werkzaamheden als aankoopmakelaar in Amsterdam uit bestaan. Tijdens een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een kop koffie of thee vertel ik je hier graag alles over.

Neem contact op

Werkzaamheden aankoopmakelaar Amsterdam

Mijn belofte aan jou:

● Ik zal je elke dag helpen met de zoektocht naar je nieuwe huis. Ik zal ook buiten funda om zoeken naar een geschikte woning.

● Ik zal je begeleiden tijdens de bezichtigingen.

● Als we je ideale woning hebben gevonden, zal ik alles onderzoeken: bouwkundig, juridisch en de VvE. Zo weet je precies wat je koopt.

● Je kan mijn expertise gebruiken om te bepalen hoe wij het beste kunnen bieden om ervoor te zorgen dat jij de gelukkige koper bent.

● Ik zal stevig voor je onderhandelen zonder de gun-factor te verliezen.

● Ik sta klaar om al jouw vragen te beantwoorden of om vrijblijvend advies te geven over woningen, wijken, woningwaardes, bouwperiodes etc. Schakel mij in als ervaringsdeskundige van Amsterdam!

Waarom Micha van den Bergh als aankoopmakelaar?

Mijn passie is om je te helpen. De zin uit het liedje van Johnny Jordaan is niet zomaar gekozen. “Ik voel mij rijk en gelukkig tegelijk” is wat ik dagelijks voel. Ik woon in een heerlijk huis in een fijne buurt in Amsterdam. Ik wil je graag helpen om je ook rijk en gelukkig te maken. Ik werk voor jou op de manier hoe jij dat graag wilt. Ik ben flexibel, altijd bereikbaar (ook in de avond en weekend, probeer maar) en ik denk met je mee. Gemiddeld beoordelen mijn opdrachtgevers mij met een dikke 9! En daar ben ik uiteraard erg trots op!

Neem contact op

Vaste prijs aankoopmakelaar?

Als één van de weinige makelaars in Amsterdam ben ik met vaste prijzen gaan werken. Ik vind dat dat erbij past als je de beste aankoopmakelaar van Amsterdam wilt zijn. Geen ingewikkelde courtage of vage kosten meer bij aan- of verkoop van je woning. En ja, ook als aankoopmakelaar werk ik dus met een vaste prijs. Voor een vast bedrag van € 2.500,- ga ik je helpen. Dit bedrag is inclusief de btw. Je betaalt mij alleen wanneer je de sleutels krijgt. Mocht het ons niet lukken, dan ben je mij niets verschuldigd. Wel zo eerlijk. Zoek jij een aankoopmakelaar Amsterdam no cure no pay, zoek dan niet verder, maar neem contact op!

Een woning kopen in deze markt

De woningmarkt in Amsterdam is al jaren oververhit, en om eerlijk te zijn, is het altijd al een uitdaging geweest voor mensen om in de meest gewilde buurten in Amsterdam een stukje vastgoed te bemachtigen. Mijn passie voor vastgoed en liefde voor de prachtige stad Amsterdam, combineer ik om altijd goed op de hoogte te zijn van wat er in deze markt gebeurt. Welke Amsterdamse buurten en wijken zijn in opkomst? Waar liggen de kansen voor starters op de woningmarkt, of juist voor doorstromers? Welke wijk als je een kindvriendelijke buurt Amsterdam zoekt? Daag me uit met jouw woningwens!

Rust, vertrouwen en kennis

Jij wilt in Amsterdam een huis kopen, een appartement of studio? Maar je wilt bovenal een stukje zekerheid. Hetgeen wat je koopt mag natuurlijk geen gedoe van bouwkundige of juridische problemen opleveren. Hoewel in de woningmarkt in Amsterdam een pand vinden en een bezichtig krijgen al als een uitdaging op zichzelf kan voelen, moet je je niet gek laten maken. Met rust, vertrouwen en kennis ga ik met je mee en begeleid ik je in de zoektocht. Ik kijk objectief naar de woning en voer de onderhandelingen met de verkopende makelaar zonder emotie. Ik begrijp dat de verkopende partij in deze markt vaak voor een bod zonder bouwkundige keuring kiest, daarom ga ik mee met de bezichtiging en onderzoek ik direct ter plekke de woning!

Heb je al een woning op het oog of zoek je in een specifieke wijk? Laat het mij weten.

 

Neem contact op

Wat klanten over ons vertellen

Deskundig en behulpzaam

"Deskundig en behulpzaam. Ze hebben ons met aankoop en verkoop geholpen, met goed resultaat. Zeker een aanrader!"

- Ottelien

Many thanks

"Makelaar in Amsterdam was very helpful. They quickly arranged the technical inspection and the signing with the notary and all communication was well handled and professional. The best thing they did was correctly advising me how much to bid over the asking price to get the apartment and this estimate was correct and my bid was accepted. Many thanks!"

- Soham

Excellent

"We hired Micha to help us with the negotiating and buying process. He was excellent during every step of the way and in the end we managed to get the apartment that we wanted, hassle-free and fast. As we were not experienced with the paperwork and legal aspects of buying a property and estimating market prices, Micha was there to help out on this point as well. He was really familiar with the whole process and always available to answer our questions or to provide guidance. Micha has my earnest recommendation!"

- Marie

Altijd beschikbaar

"De begeleiding door Micha was erg goed! Vooral zijn nuchtere en flexibele houding vonden wij erg prettig en ook was hij altijd beschikbaar voor bezichtigingen en vragen. Tijdens het bezichtigen wijst hij op handige puntjes rondom de woning en de buurt. Ook bij het uitbrengen van een bod geeft hij goed advies en nam hij de moeite om nog wat extra informatie in te winnen."

- Marijke

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp