fbpx

Aankoopmakelaar Amsterdam

“”In Mokum ben ik rijk en gelukkig tegelijk””… van Johnny Jordaan uit wellicht het bekendste nummer over Amsterdam.

Ik ben Micha van den Bergh en mijn doel is om jou ook gelukkig te maken in Amsterdam! Ik help je graag met de zoektocht naar jouw “geluk” in Amsterdam
Met mijn passie, kennis en inzet moet dit zeker gaan lukken!

 

Waarom een aankoopmakelaar?

Bij bezichtigingen krijg je vrijwel altijd te maken met een makelaar. Deze is ingeschakeld door de verkopers om de woning zo goed mogelijk te verkopen. De makelaar moet je vertellen over de gebreken van de woning, maar zal dat altijd op een zo’n mooi mogelijke positieve manier vertellen.

Als je mij als aankoopmakelaar bij je hebt, kan je vertrouwen op mijn expertise. Ik geef  je een goed en eerlijk beeld wat de staat is van de woning is, zowel bouwkundig als juridisch.
Groot voordeel is dat de verkoopmakelaar van de woning het erg prettig vindt en vaak ook de voorkeur heeft als de koper een aankoopmakelaar heeft ingeschakeld.

Wat doe jij voor mij als aankoopmakelaar?

Ik vertel je dit hier graag kort en bondig. Tijdens een kopje thee vertel ik je graag alles.

Ik zal je elke dag helpen met de zoektocht naar je nieuwe huis. Ik zal ook buiten Funda om zoeken naar een geschikte woning.

Ik zal je begeleiden tijdens alle bezichtigingen en als we je ideale woning hebben gevonden zal ik alles onderzoeken. Bouwkundig, juridisch en de VvE. Zo weet je precies wat je koopt.
Je kan mijn expertise gebruiken hoe wij het beste kunnen bieden om ervoor te zorgen dat jij de gelukkige bent.

 

Waarom jij Micha?

Mijn passie is om je te helpen. “Ik voel mij rijk en gelukkig tegelijk” is wat ik dagelijks voel. Ik woon in een heerlijk huis in een fijne buurt. Ik wil je graag helpen om je ook rijk en gelukkig te maken.

Ik werk voor jou op de manier hoe jij dat graag wilt. Ik ben flexibel, altijd bereikbaar (ook in de avond en weekend, probeer maar) en ik denk met je mee. 

 

Vaste prijs aankoopmakelaar?

Ja, ook als aankoopmakelaar werk ik met een vaste prijs. Voor een vast bedrag van € 2500,- ga ik je helpen. Dit bedrag is inclusief de btw. Je betaalt mij alleen wanneer je de sleutels krijgt. Mocht het ons niet lukken, dan ben je mij niets verschuldigd. Wel zo eerlijk!

Wat vinden anderen?

Met alle verhalen over de woningmarkt had ik verwacht maanden bezig te zijn. Toen ik dat leuke appartement zag, kwam ik toevallig Micha tegen. Ik kan echt zeggen dat hij ervoor heeft gezorgd dat ik de woning kon kopen.

Yvette Peters

Micha is goed te bereiken. Ook na 18:00uur en in het weekend.
Werkt prettig en kan snel afspreken.

Oswald

Het was een aangename contact met deze makelaar. Vanaf het begin goed begeleid, deskundig en betrouwbaar. Ook na de koopovereenkomst stond hij altijd met veel enthousiasme klaar voor onze ontelbare vragen

R. Italiaander

Contact

Wij zijn ook bereikbaar buiten kantoortijden!

Olympiaplein 62-1

020 84 55 878

06 150 27 206

Whatsapp

info@makelaarinamsterdam.nl

    Wil je meer weten over onze verkoopmethode. Of heb je een vraag, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook bereikbaar buiten kantoortijden.

    Makelaar in Amsterdam

    De makelaar in Amsterdam met duidelijke afspraken en altijd een vaste prijs.