Verhuurmakelaar Amsterdam | #1 Makelaar | Makelaar Amsterdam

Verhuurmakelaar

Om je woning te verhuren zoek je een goede verhuurmakelaar in Amsterdam. Als professionele verhuurmakelaar zitten wij midden in de markt van woningbemiddeling en begeleiding van verhuur. Van het vinden van geschikte en betrouwbare huurders tot het regelen van contracten en uiteindelijk de sleuteloverdracht staan wij je als Makelaar in Amsterdam bij. Als aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaar in Amsterdam hebben wij jarenlange ervaring. We streven ernaar de beste verhuurmakelaar in Amsterdam te zijn.

Neem contact op om dit zelf te ervaren of lees verder. We vertellen graag meer over onze unieke aanpak.

Advies

De vastgoedmarkt staat nooit stil. Is het nu de tijd om te verkopen, of moet je toch jouw woning in Amsterdam verhuren. Een lastige beslissing, en wat mag er in Amsterdam tegenwoordig op het gebied van verhuur? Schakel ons in voor advies. Bij Makelaar in
Amsterdam kan je rekenen op veel kennis van de huurmarkt. We zijn op de hoogte van alle regels, zodat we jou hier alles over kunnen vertellen. Wij zijn eerlijk over voor- en nadelen van je woning verhuren.

Neem vrijblijvend contact op.

Selectie van huurders

Wij kunnen ons voorstellen dat je wat huiverig bent om je eigen woning te verhuren. “Als alles maar goed gaat?” denk je bij jezelf. “Dat er geen schade ontstaat aan de woning.” Of “Als de huur maar wel wordt betaald.” Tijdens het zoeken naar een huurder gaan we erg grondig te werk. Zo checken wij bij de werkgever van de huurder, controleren het legitimatiebewijs en zelfs of de huurder wel zijn voeten veegt bij binnenkomst van de woning. Grondig dus!

Vastgoedbeheer

Als je totaal geen zorgen meer wilt hebben over je verhuurde woning, kunnen wij ook het beheer overnemen. Dit houdt in dat wij de huurbetalingen incasseren en het technisch onderhoud op ons nemen. Je hebt geen omkijken meer naar je verhuurde woning in
Amsterdam. Ook handig als je zelf niet meer in deze stad woont.

Verhuurmakelaar voor woning verhuren Amsterdam

Je woning verhuren in Amsterdam biedt mensen de kans om in deze prachtige stad te gaan wonen. Zelf woon ik, Micha van den Bergh, al meer dan 20 jaar in deze stad. Ik heb mijn liefde voor Amsterdam kunnen combineren met mijn andere passie, namelijk het werken met mensen. Als jij een aankoopmakelaar Amsterdam, verkoopmakelaar Amsterdam of verhuurmakelaar in Amsterdam zoekt die altijd voor je klaar staat en zich iedere dag met een glimlach inzet, maak dan kennis met Makelaar in Amsterdam!

Neem contact op

Snel en zeker je woning verhuren in Amsterdam

Makelaar in Amsterdam adviseert je bij verhuur van je woning. We kijken naar alles wat erbij komt kijken. Van hypotheekverstrekker tot aan de huurovereenkomst. Hieronder een overzicht zodat je een beeld hebt:

• presentatie maken van de woning, inclusief de foto’s en omschrijving;

• woning aanmelden op internet waaronder Funda en Pararius en vele andere websites;

• woning aanbieden aan collega makelaars;

• bezichtigingen met potentiële huurders;

• samen met jou de meest geschikte huurder uitzoeken;

• opstellen van de huurovereenkomst;

• inspectie van de woning, opstellen inventarislijst enz.

Regels bij het verhuren van je woning in Amsterdam

Steeds meer steden hebben regels rondom verhuur opgesteld. Er zijn regels voor een huis tijdelijk verhuren, als AirBnB verhuren of voor permanente verhuur. Er komen steeds meer nieuwe regels voor verhuur in Amsterdam bij. Zelfs voor een tweede woning verhuren of
bezitten in Amsterdam heeft de gemeente regels gemaakt. De regels omvatten ook woningonttrekking, zoals een pied-à-terre aanhouden als vakantiewoning of kantoor. De regels veranderen momenteel te vaak om ze hier zwart op wit te zetten. Neem daarom contact met ons als verhuurmakelaar in Amsterdam op zodat wij dit toe kunnen lichten.

Vertel mij alles over de regels

Werkgebied

Als specialistische verhuurmakelaar in Amsterdam, houd ik me graag bij mijn leest. Door de groei van Amsterdam omvat het werkgebied inmiddels ook Diemen en Amstelveen. Onderstaand de lijst met wijken en gebieden in Amsterdam waar wij heel actief zijn in zowel aankoop, verkoop en verhuur.
Amsterdam Centrum
Amsterdam Nieuw West
Amsterdam West
Amsterdam Oud-West
Amsterdam Zuidoost
Amsterdam Zuid
Amsterdam Oost
Amsterdam Noord
● Amsterdam De Pijp
● Geuzenveld
Diemen
Amstelveen

De kans is groot dat wij ook als verhuurmakelaar in jouw Amsterdamse wijk werkzaam zijn. Staat jouw wijk er niet tussen? Neem dan contact op. Zoals gezegd: Amsterdam is bijzonder populair en wijken ontwikkelen zich snel. Hierdoor breidt ons werkgebied zich ook continu uit.

Vrijblijvend adviesgesprek

Je weet nu wat het team van Makelaar in Amsterdam voor je kan betekenen. Graag licht ik dit nader toe in een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan ik je alvast informatie geven en eventuele vragen beantwoorden op basis van mijn ervaring als verhuurmakelaar in Amsterdam. Zoals je weet woon ik in Amsterdam en ik kom op korte termijn graag bij je langs. Indien gewenst kan onze kennismaking ook telefonisch of digitaal plaatsvinden.

Neem contact op en plan de kenismaking in 

Wat klanten over ons vertellen

Eerlijk en betrouwbaar

"Micha is een hele fijne makelaar. Ik zou hem iedereen aanraden. Eerlijk en betrouwbaar, een echte professional."

- Priscilla

Naar volle tevredenheid

"We hebben best lang gezocht naar een goede makelaar in Amsterdam voor ons huis in Oud-Zuid, en hebben meerdere ‘traditionele’ makelaars langs gehad (in pak, arrogant, met een waanzinnig hoge courtage en dan moet je ook nog zelf de foto’s betalen). Uiteindelijk hebben we viavia Micha gevonden, en we hebben in volle tevredenheid met hem ons huis kunnen verkopen. Micha is alles wat je zoekt in een makelaar: hij communiceert/schakelt snel, is kundig en hanteert een duidelijk (all inclusive) prijsbeleid (met ook een gave 3D tour). Zeker een aanrader!"

- Carolien

Denkt met je mee

"Eerlijke en betrouwbare makelaar! Micha heeft mijn woning verkocht en ik zou hem zeker aanraden. Hij komt zijn beloften na, denkt met je mee en is altijd bereikbaar. Bovendien werden mijn vragen en onduidelijkheden altijd geduldig beantwoord, wat ik erg prettig vond!"

- Eline

Professioneel

"Persoonlijk, kundig, flexibel en professioneel. Aan iedereen aan te raden."

- Jelmer

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp