fbpx

Over ons

Hoi, mijn naam is Micha van den Bergh, 40 jaar en samen met Hadewij zijn wij Makelaar in Amsterdam. 

Mijn doel is om jouw makelaar te zijn met de beste voorwaarden, openingstijden en vaste eerlijke tarieven.

Vanaf kinds af aan, verlangde ik al naar de grote stad. De bedrijvigheid, het grootse, de diversiteit en de mooie gebouwen trokken mij enorm aan. Hoe vaak ik wel niet het idee had om te spijbelen tijdens de middelbare school om in mijn eentje naar Amsterdam te gaan voor een dagje, maar uiteindelijk nooit gedaan.Inmiddels woon ik al ruim 20 jaar in deze geweldige stad. Ik prijs mij nog elke dag gelukkig dat ik hier woon. Ik geniet nog elke keer als ik op de fiets zit en kijk graag naar het leven in de stad en naar de mooie panden, straten en parken.

Mijn carrière begon ik in de Amsterdamse horeca. Een groot gedeelte van mijn horeca carrière heb ik gewerkt in één van de mooiste cafes van Amsterdam, namelijk café Luxembourg op ’t Spui. Hier heb ik de kneepjes van het vak geleerd en heb ik ervaren hoe fijn het is om dagelijks met mensen om te gaan.Het makelaarsvak heeft mij altijd getrokken en na een mooie carrière in de horeca heb ik besloten om makelaar te worden. Ik ben direct in het diepe gesprongen en mij aangesloten bij een maatschap. Dit was de perfecte “school” om het vak en het ondernemerschap te leren.Na flink wat jaren aangesloten te zij geweest als ondernemer in de maatschap voelde ik dat jij als “consument” nooit precies wist wat een makelaar voor je doet tijdens de verkoop van je woning. Ook werd er altijd geheimzinnig gedaan over de courtage.

Mijn idee was om volledig transparant te zijn en te werken met vaste bedragen voor de verkoop, aankoop of verhuur van je woning. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Elke opdracht is voor mij een nieuwe uitdaging, die ik zo goed mogelijk wil uitvoeren. Je zal nooit het idee hebben dat het voor mij lopende band werk zal zijn. Mijn passie is om jou gelukkig te maken. Hoe ik dat doe? Door goed naar jou te luisteren, daarop mij aan te passen en mijn uiterste best voor jou te doen.Elke dag ben ik aan het bedenken of mijn dienstverlening beter kan. Dus mocht je nog suggesties hebben? Ik hoor het heel graag.

 

Contact

Wij zijn ook bereikbaar buiten kantoortijden!

Olympiaplein 62-1

020 84 55 878

06 150 27 206

Whatsapp

info@makelaarinamsterdam.nl

    Laat een bericht achter

    Makelaar in Amsterdam

    De makelaar in Amsterdam met duidelijke afspraken en altijd een vaste prijs.