Over ons - Makelaar in Amsterdam

Over Makelaar in Amsterdam

Hallo! Ik ben Micha van den Bergh, jouw gepassioneerde makelaar in het hart van Amsterdam. Al 20 jaar woon en werk ik met veel plezier in deze dynamische stad, genietend van de prachtige panden, levendige straten en groene parken.

Bij ons staat transparantie centraal. Wij werken met vaste, eerlijke tarieven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Mijn doel? Jouw makelaar zijn met de beste service, flexibele openingstijden en duidelijke voorwaarden.

Na een veelzijdige carrière in de Amsterdamse horeca koos ik voor het makelaarsvak. Mijn ervaringen hebben me geleerd om goed te luisteren naar jouw wensen, me aan te passen en altijd mijn uiterste best te doen om jou gelukkig te maken.

In ons team hebben we ook Hadewij, een talent in het vastleggen van jouw woning met prachtige foto’s, en zij zorgt ook voor een naadloze planning van alle afspraken. Monique staat klaar om je te helpen met deskundig hypotheekadvies.

Elke dag streven we ernaar onze dienstverlening te verbeteren en jouw droomhuis in Amsterdam te vinden. Heb je suggesties of wensen? Laat het ons weten!

We kijken uit naar een samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Monique, Hadewij en Micha

Wil je kennismaken?

Micha van den Bergh

Makelaar / Eigenaar

Hoi, ik ben Micha van den Bergh.

Al bijna 25 jaar geniet ik nog elke dag van onze mooie stad en heb ik veel plezier om in Amsterdam te wonen en te werken.
Naast mijn werk sta ik graag in mijn eigen keuken, maar ga ik ook graag naar leuke nieuwe restaurants, cafes en spreek ik graag af met vrienden.

Hadewij van Luijk

Woning fotografie en de back office

Hoi, ik ben Hadewij.

Ik maak met veel plezier de foto’s van de woningen die wij verkopen. Daarnaast maak ik ook de 3D-tour en de video. Verder beantwoord ik ook de telefoon en de mail om afspraken te maken. Een fijne afwisseling tussen buiten en binnen en contact met verschillende mensen maakt mijn werk heel dynamisch.

Je kan mij altijd bellen als je een vraag hebt!

Monique Kamphorst

Hypotheekadviseur

Monique zoekt voor jou de beste hypotheek gebaseerd op jouw wensen, eisen en doelstellingen. Dat kan op basis van de hypotheekvorm, een rentetarief, maar uiteraard net zo goed op basis van de voorwaarden zijn en eigenlijk altijd een combinatie.

Maar die kleine lettertjes zijn zo vaak zo ondoorzichtig!

Doordat ik toegang heb tot -bijna- alle geldverstrekkers in Nederland kan ik voor jou niet alleen alle rentetarieven met elkaar vergelijken maar juist ook die voorwaarden. Die voorwaarden zijn minstens zo belangrijk als de rentetarieven. Tarieven kan je als klant zelf vergelijken maar de voorwaarden -oftewel de zogenoemde kleine lettertjes- zijn voor een consument ondoorzichtig. Bovendien heb je vaak niet eens toegang tot alle geldverstrekkers. Dus wanneer je het belangrijk vindt om voor jezelf de beste hypotheek aan te gaan, dan kan je mij inhuren voor advies en uiteraard het afsluiten van de hypotheek.

Fred van Handy Partners

Allround klusbedrijf

Handypartners: Het professionele klusbedrijf in Amsterdam voor thuis of op kantoor. Wij klussen snel, vakkundig en betrouwbaar! bij bestaande, nieuwe, particuliere en zakelijke klanten. Onze experts pakken diverse klussen aan, van een allroundeklus tot elektra, timmer, loodgieter en schilderwerk. Ook voor kleinere klussen zoals  het plaatsen van plinten, zit-sta bureaus, vervangen verlichting tot het in elkaar zetten van kasten of het ophangen van de tv. Ontdek onze kwaliteit en service.

Met oog voor detail en klanttevredenheid bieden wij hoogwaardige klusoplossingen. Van reparaties tot renovaties, wij leveren resultaten waar je trots op kunt zijn. Snelheid en betrouwbaarheid zijn voor U maar ook voor ons essentieel.

Kies voor Handypartners, dé klusprofessionals in en rond de hoofdstad. Neem vandaag contact op voor een handyman bij u in de buurt.

Blijf op de hoogte

Wil je op hoogte blijven van het laatste nieuws van de Amsterdamse woningmarkt, handige tips en tricks én het nieuwe aanbod? Vul dan je gegevens in.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp