Verhuurmakelaar Amstelveen | #1 Makelaar | Makelaar in Amsterdam

Verhuurmakelaar Amsterdam Amstelveen

Wanneer je een huurwoning zoekt in Amstelveen, of juist je woning wilt verhuren, wil je natuurlijk een makelaar Amstelveen die de regio goed kent. Een makelaar die ervaring heeft in jouw gebied zal immers beter kunnen inschatten welke prijzen realistisch zijn. Makelaar in Amsterdam, zoals onze makelaardij heet, heeft als werkgebied alleen Amsterdam en omgeving. Wij richten ons daarmee op een zeer specifieke woningmarkt. We doen dit niet zonder reden. Uiteraard geloven we in specialisatie, maar daarnaast hebben we een ongelofelijke liefde voor deze stad.

Lees verder of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. We kunnen dan direct een beeld geven van de huur, verhuur en vastgoed beheer mogelijkheden.

Makelaar in Amsterdam…ook in Amstelveen

De verhuur van een woning in Amstelveen is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die je niet vaak zal doen. Gedachten over de prijs en de voorwaarden voor de verhuur van je woning zullen bij je opkomen. Bij het zoeken  van een nieuwe woning komen er andere gedachten op, zoals de hoogte van de huurprijs en de voorwaarden maar ook de staat van de woning. Makelaar in Amsterdam zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen.

Micha van den Bergh, Makelaar Amstelveen

Via deze weg stel ik me graag aan je voor. Ik ben Micha van den Bergh. Inmiddels meer dan 20 jaar geleden ben ik in deze stad komen wonen. Het was liefde op het eerste gezicht. Na een carrière in de Amsterdamse horeca merkte ik dat ik meer met mijn liefde voor deze stad wilde doen. Ik wilde het voor meer mensen mogelijk maken om zich in Amsterdam, en de mooie omliggende gebieden zoals Amstelveen te vestigen. Daardoor ben ik makelaar Amstelveen geworden. Van Amsterdam Noord tot Amstelveen en van Amsterdam West tot Amsterdam Zuidoost; je kunt me dagelijks op de fiets tegenkomen. Ik kom ook graag bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken. Telefonisch afspreken of een kop koffie drinken kan natuurlijk ook.

Kosten makelaar Amstelveen

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat je voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een hoog opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met je makelaar wilt beëindigen.

 

Makelaar Amstelveen met vaste kosten

Alleen Makelaar in Amsterdam hanteert een vaste scherpe courtage bij de verhuur van je woning. Niet meer ingewikkeld doen zoals 1.5% van de verkoopprijs exclusief de btw…………Nee, één vast eerlijk bedrag. Geen bijkomende of verborgen kosten en altijd inclusief de btw. Duidelijk en transparant.

Wilt je meer weten over verkopen? Kijk dan op Wat kost het?

 

Wat klanten over ons vertellen

No-nonsense makelaar

"Vriendelijke en professionele no-nonsense verkoopmakelaar, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding."

- Dhr. Marijen (Marcanrilaan 321)

Zeer fijne makelaar

"Makelaar in Amsterdam is een zeer fijne makelaar om in de hand te nemen als makelaar. Onderscheidend in een persoonlijke aanpak en goed bereikbaar voor vragen en/of informatievoorziening. Wat wij fijn vinden aan deze Makelaar in Amsterdam, met name door eigen negatieve ervaring als kopers op de markt, is dat deze makelaar ook echt tijd neemt voor de kopende partij zoals het plannen van een tweede bezichtiging een ander tijdslot etc. Bedankt Micha & team!"

- Masoud (Nibbizwoudstraat 6)

Heel tevreden

"Heel tevreden over MiA, goede service en efficiënte en laagdrempelige communicatie en dat alles voor een heel schappelijke prijs."

- Rianne (Lange Distelstraat 12)

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp