Makelaar Amsterdam Diemen | Dé #1 Makelaar in Amsterdam

Makelaar Amsterdam Diemen

Wat verwacht je van een makelaar als je zoekt naar Makelaar Amsterdam Diemen? Meer dan alleen je huis op funda zetten toch? Bij Makelaar in Amsterdam kun je ook meer verwachten. Je kunt ons als makelaar Diemen inschakelen voor de huur, verhuur, aankoop en verkoop van vastgoed. Wij zorgen voor een verkoopkrachtige presentatie met prachtige fotografie. Als makelaar in Amsterdam Diemen gaan we 24/7 voor je op zoek en benutten we alle mogelijkheden van ons netwerk. Het kan zomaar zo zijn dat we een woning vinden die niet op Funda staat. Wil je meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op, we horen graag van je!

Maak kennis met makelaar Diemen

Hoi, mijn naam is Micha van den Bergh. Inmiddels woon ik al meer dan 20 jaar in Amsterdam. Mijn liefde voor de stad is de reden dat ik makelaar ben geworden. Ik heb een carrière gehad in de hospitality en de kennis van het werken met mensen zet ik nu als in makelaar in Diemen en andere stadsdelen van Amsterdam. En dat gebeurt met succes, want inmiddels heb ik een formule ontwikkeld waardoor mijn makelaardij in Diemen zeer goede resultaten boekt. De resultaten worden behaald door te kijken naar de woonwensen van jou als koper of van jouw potentiële kopers indien je jouw huis wilt verkopen. Als makelaar Amsterdam Diemen ga ik op zoek naar de werkelijke waarde van een woning. Wil je jouw huis in Amsterdam Diemen verkopen en zoek je een makelaar? Laten we dan kennis maken middels een vrijblijvende waardebepaling, je leest hier meer over in dit artikel.

Makelaar in Amsterdam…ook in Diemen

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die je niet vaak zal doen. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van je woning zullen bij je opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten op, zoals de hoogte van het bod en de voorwaarden maar ook de staat van de woning. Makelaar in Amsterdam zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop. Wij werken ook ’s avonds en in het weekend en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar in Diemen

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat je voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met je makelaar wilt beëindigen. Alleen Makelaar in Amsterdam hanteert een vaste scherpe courtage bij verkoop van je woning. Niet meer ingewikkeld doen zoals 1.5% van de verkoopprijs exclusief de btw…………Nee, één vast eerlijk bedrag. Geen bijkomende of verborgen kosten en altijd inclusief de btw. Duidelijk en transparant. Wilt je meer weten over verkopen? Kijk dan op Verkoopmakelaar Amsterdam

Gratis waardebepaling Diemen

Wat is mijn huis in Diemen waard? Overweeg je om je woning te verkopen of om een andere woning te gaan aankopen? Wil je verbouwen maar weet je niet of dit financieel haalbaar is, of wil je weten wat de waarde van je woning is? Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Diemen die dit graag voor je verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij je langs en krijg je van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning in Diemen. Waardebepaling Diemen

Verkoopmakelaar Diemen

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Diemen die je zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door vaste scherpe tarieven, ook bereikbaar ’s avonds en in het weekend en werken we transparant en daadkrachtig om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie. Verwacht van ons niet: – Een bord ……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Nee! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij je onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van je woning. Wilt je weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen.

Aankoopmakelaar Diemen
Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil Makelaar in Amsterdam je goed begeleiden en ontzorgen. Als je na een eerste bezichtiging je droomhuis hebt gevonden dan dien je je te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor jou werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Makelaar in Amsterdam gaat juist voor jouw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor je. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor je. Onze courtage bestaat uit een vast en eerlijk tarief. Wil je hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen of kijk voor meer informatie op Aankoopmakelaar Amsterdam.

Makelaar Amsterdam Diemen voor huur en verhuur

Naast de begeleiding bij aankoop en verkoop van panden, zet ik mij als makelaar in Diemen in voor de huur en verhuur van panden. De werkzaamheden als huurmakelaar komen redelijk overeen met mijn werk als aankoopmakelaar; ik ga immers een woning voor je zoeken. Als verhuurmakelaar ben je vrij om mij in te schakelen voor de fase waar jij begeleiding bij wenst. Stel je zoekt een makelaar in Diemen om je eigen woning te verhuren, dan kan ik je van A tot Z helpen; van contracten opstellen tot huurder selectie en zelfs bij het onderhoud van het pand en support van de huurders. Verhuur je meerdere panden en zoek je een makelaar in Amsterdam Diemen voor één of een enkel aspect van het verhuren? Geef dit gerust aan en wij maken een voorstel op maat.

Het werkgebied

De naam van onze makelaardij is Makelaar in Amsterdam. Het werkgebied is voor ons als makelaar Amsterdam Diemen en omstreken, wij zijn bijvoorbeeld ook actief als makelaar in Amsterdam Zuidoost. Ook als je een makelaar in Amsterdam Noord zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geloven in een beperkt werkgebied omdat je de markt op die manier goed kent. Wij hebben ons werkgebied dus beperkt tot Amsterdam, alle stadsdelen vallen hieronder. Ook als je makelaar in Amsterdam Nieuw West zoekt, kunnen we je helpen.

Laten we kennismaken

In een persoonlijk gesprek kunnen we nog net wat beter uitleggen wat we doen. Overweeg je ons als makelaar Amsterdam Diemen in te schakelen, of heb je nog wat vragen? We kunnen altijd een vrijblijvend gesprek voeren. Ik woon in Amsterdam, dus we kunnen altijd op korte termijn bij ons op kantoor of bij jou op locatie afspreken.

Wat klanten over ons vertellen

No-nonsense makelaar

"Vriendelijke en professionele no-nonsense verkoopmakelaar, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding."

- Dhr. Marijen (Marcanrilaan 321)

Zeer fijne makelaar

"Makelaar in Amsterdam is een zeer fijne makelaar om in de hand te nemen als makelaar. Onderscheidend in een persoonlijke aanpak en goed bereikbaar voor vragen en/of informatievoorziening. Wat wij fijn vinden aan deze Makelaar in Amsterdam, met name door eigen negatieve ervaring als kopers op de markt, is dat deze makelaar ook echt tijd neemt voor de kopende partij zoals het plannen van een tweede bezichtiging een ander tijdslot etc. Bedankt Micha & team!"

- Masoud (Nibbizwoudstraat 6)

Heel tevreden

"Heel tevreden over MiA, goede service en efficiënte en laagdrempelige communicatie en dat alles voor een heel schappelijke prijs."

- Rianne (Lange Distelstraat 12)

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp