Makelaar Amsterdam Noord | Dé #1 Makelaar Amsterdam

Real estate agent Amsterdam Noord

Ben je op zoek naar een Makelaar Amsterdam Noord? Dan is het kiezen van de juiste makelaar van essentieel belang. Of je nu een huis in Amsterdam Noord wilt kopen, verkopen, huren of verhuren. De makelaar bepaalt voor een groot gedeelte welk pand je gaat vinden of voor welke prijs je jouw huis gaat kunnen verkopen. Wat maakt Makelaar in Amsterdam de beste makelaar Amsterdam Noord? Hoewel dit lastig is om over jezelf te zeggen, kunnen we wel garanderen dat we een effectieve verkoopstrategie hebben. Wij doen veel meer dan alleen het huis op funda zetten en afwachten. Ook als aankoop- huur of verhuurmakelaar geldt dat wij ons voor de volle 100% inzetten. Ervaar het zelf; neem contact op of vraag voor de verkoop een gratis waardebepaling aan.

Makelaar in Amsterdam Noord met liefde voor de stad

Wonen in Amsterdam is geweldig. Zelf geniet ik er nog iedere dag van. Naast de voldoening die ik haal uit het werken met mensen, is de liefde voor de stad Amsterdam de reden geweest om makelaar te worden. Deze passie maakt het makkelijk om mij telkens weer voor de volle 100% in te zetten. Als ik als aankoopmakelaar of als makelaar Amsterdam Noord voor huur ingeschakeld word, is de voldoening groot wanneer de sleuteloverdracht eenmaal plaatsvindt. Als verkoopmakelaar in Amsterdam Noord gaat het mij uiteraard om de beste prijs te krijgen én beste koper te vinden voor het pand. Hetzelfde geldt voor de werkzaamheden als verhuurmakelaar; mensenkennis komt enorm goed van pas bij de huurdersselectie.

Makelaar in Amsterdam Noord

Wil jij in Amsterdam Noord gaan wonen? Dan ga ik als Makelaar in Amsterdam Noord met jou panden bezichtigen. Oriënteer je je op de stadsdelen van Amsterdam? Ik vertel je graag meer over Amsterdam Noord. Ontdek een bruisend, inspirerend en landelijk deel van Amsterdam, net aan de andere kant van het IJ. Amsterdam-Noord is een stadsdeel van contrasten; geniet van de groene, pittoreske plattelandsdorpen of dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water.

Aan de overkant van het IJ

Waar tegenwoordig Amsterdam-Noord ligt, werd vroeger turf gewonnen. Nadat het gebied in 1393 bij Amsterdam gevoegd werd, functioneerde het achtereenvolgens als galgenveld en tolstation voor de scheepvaart door het Noordhollandsch Kanaal. Eind negentiende eeuw bulkte Noord van de zware industrie. Voor de werknemers werden nieuwe arbeiderswijken in de buurt gebouwd. De laatste jaren is de zware industrie grotendeels uit Noord verdwenen, en transformeerde het stadsdeel tot een creatieve hub met een overvloed aan nieuwe restaurants, bars, hotels en winkels.

Creatieve vrijhaven

Neem de gratis pont achter het Centraal Station en ontdek Noord, een van de coolste buurten van Amsterdam aan de sunny side van het IJ. Op de NDSM-werf vinden veel van de beste festivals van Amsterdam plaats. De voormalige scheepswerf is omgetoverd tot een spannende underground-zone met een post-apocalyptische sfeer. Het wemelt in de reusachtige voormalige scheepsloodsen van de kunstenaarsinitiatieven en hippe bedrijfjes. De roestige loodsen en het weerbarstige beton kenmerken de werf en trekken culturele ondernemers, jonge creatieve organisaties & evenementen aan. De broedplaats biedt ook onderdak aan hippe en commerciële bedrijven zoals MTV.

Als makelaar Amsterdam Noord ontneem ik je graag je zorgen

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die je niet vaak zal doen. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van je woning zullen bij je opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten op, zoals de hoogte van het bod en de voorwaarden maar ook de staat van de woning. Makelaar in Amsterdam zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop. Wij werken ook ’s avonds en in het weekend en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar Amsterdam Noord

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat je voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer je de overeenkomst met je makelaar wilt beëindigen.

Makelaar in Amsterdam: duidelijke en transparante prijzen

Een deel van het succes van ons makelaarskantoor in Amsterdam, komt door onze duidelijke en transparante prijzen. Alleen Makelaar in Amsterdam hanteert een vaste scherpe courtage bij verkoop van je woning. Niet meer ingewikkeld doen zoals 1.5% van de verkoopprijs exclusief de btw…………Nee, één vast eerlijk bedrag. Geen bijkomende of verborgen kosten en altijd inclusief de btw. Duidelijk en transparant. Als jij een makelaar zoekt in Amsterdam Noord voor het verkopen van je woning, dan is dit een reden om zeker in contact te komen. Al is het alleen maar voor een vrijblijvende prijsbepaling. Wilt je meer weten over verkopen? Lees dan direct verder! Kijk dan op Verkoopmakelaar Amsterdam

Gratis waardebepaling Amsterdam Noord

Wat is mijn huis in Amsterdam Noord waard? Zocht je naar taxateur Amsterdam Noord? Wacht nog even met een betaalde taxateur inschakelen, neem eerst contact met mij of mijn makelaarsbureau op voor een gratis waardebepaling. De wens voor een waardebepaling kan vanuit meerdere overwegingen zijn. Overweegt je je woning te verkopen of wil je een andere woning aankopen? Wil je gaan verbouwen maar weet je niet of dit financieel haalbaar is. Oftewel, wil je weten wat de waarde van je woning is?

Geen digitale waardebepaling, ik kom gewoon langs

Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam Noord die dit graag voor je verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij je langs en krijg je van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning in Amsterdam Noord. Ga naar: Waardebepaling Amsterdam Noord

Verkoopmakelaar Amsterdam Noord

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Makelaar in Amsterdam is de makelaar in Amsterdam Noord die je zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door vaste scherpe tarieven, ook bereikbaar ’s avonds en in het weekend en werken we transparant en daadkrachtig om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop-krachtige presentatie. Verwacht van ons niet: – Een bord ……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Nee! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij je onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van je woning. Wilt je weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen.

Aankoopmakelaar Amsterdam Noord

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil Makelaar in Amsterdam je goed begeleiden en ontzorgen. Als je na een eerste bezichtiging je droomhuis hebt gevonden dan dien je je te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor jou werkt. Integendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Makelaar in Amsterdam gaat juist voor jouw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor je. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor je. Onze courtage bestaat uit een vast en eerlijk tarief. Wil je hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan je uitleggen of kijk voor meer informatie op Aankoopmakelaar Amsterdam.

Makelaar Amsterdam Noord voor huur en verhuur

Voor een woning huren of verhuren ben je bij ons makelaarskantoor voor zowel Amsterdam Noord als de andere stadsdelen aan het juiste adres. Wij begrijpen dat de verhuur van je woning spannend kan zijn. Zeker als je nog hier geen ervaring mee hebt. Onze werkzaamheden sluiten precies aan bij jouw behoeftes. Wij kunnen bijvoorbeeld de contracten en het papierwerk regelen, de huurdersselectie doen of de gehele huur en het onderhoud voor je uit handen nemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op. Ook hierbij kunnen we altijd even langskomen, telefonisch contact opnemen of bij ons op kantoor de mogelijkheden bespreken kan uiteraard allemaal.

Wat klanten over ons vertellen

No-nonsense makelaar

"Vriendelijke en professionele no-nonsense verkoopmakelaar, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding."

- Dhr. Marijen (Marcanrilaan 321)

Zeer fijne makelaar

"Makelaar in Amsterdam is een zeer fijne makelaar om in de hand te nemen als makelaar. Onderscheidend in een persoonlijke aanpak en goed bereikbaar voor vragen en/of informatievoorziening. Wat wij fijn vinden aan deze Makelaar in Amsterdam, met name door eigen negatieve ervaring als kopers op de markt, is dat deze makelaar ook echt tijd neemt voor de kopende partij zoals het plannen van een tweede bezichtiging een ander tijdslot etc. Bedankt Micha & team!"

- Masoud (Nibbizwoudstraat 6)

Heel tevreden

"Heel tevreden over MiA, goede service en efficiënte en laagdrempelige communicatie en dat alles voor een heel schappelijke prijs."

- Rianne (Lange Distelstraat 12)

Contact us

If you have any questions or would like to make an appointment, please contact us. If you would like to be kept up to date with the latest news, please send us your details!

  • By using the contact form you agree with the processing of your personal data according to our privacyverklaring
Questions or would you like to make an appointment?

Send us a message on Whatsapp