Vaste prijs makelaars verkopen beter dan andere makelaars - Makelaar in Amsterdam

Vaste prijs makelaars verkopen beter dan andere makelaars

Uit een groot onderzoek van de Vrije Universiteit van Amsterdam is gebleken dat vaste prijs makelaars beter verkopen, dan makelaars met een verdienmodel gebaseerd op een percentage van de verkoopprijs. Maar dat niet alleen. Uit het onderzoek blijkt dat het aantal verkopen verrassend goed zijn.

De twee belangrijkste punten zijn:

  • Vaste-prijs-makelaars verkopen sneller en tegen een 2,7 % betere prijs dan ‘dure’ makelaars.

en

  • Vaste-prijs-makelaars zijn gespecialiseerd in onderhandelen en dit levert voordeel op!

Al jaren werkt Makelaar in Amsterdam met een vaste prijs voor de verkoop- aankoop, of verhuur van je woning en met succes. Veel opdrachtgevers geven aan juist te kiezen voor een makelaar met een vaste prijs.

De onderzoekers hebben de data verzameld van miljoenen verkochte woningen in Nederland en de uitkomst was verrassend anders. Hier kan je het hele onderzoek van 37 pagina lezen.

Blijf op de hoogte

Wil je op hoogte blijven van het laatste nieuws van de Amsterdamse woningmarkt, handige tips en tricks én het nieuwe aanbod? Vul dan je gegevens in.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp