Wat blijft achter in de woning bij de verkoop? - Makelaar in Amsterdam

Wat blijft achter in de woning bij de verkoop?

Vaak wordt mij de vraag gesteld wat achterblijft in de woning. Oftewel, wat is inbegrepen in de koopsom.

Je kan ervan uitgaan dat alles wat vastzit in/of aan de woning achter zal blijven. Gebruikelijk blijft de vloer, de keuken, badkamer en toilet achter in de woning en zit inbegrepen in de koopsom. Maar denk ook aan bijvoorbeeld inbouwspotjes, cv-ketel en de thermostaat.

Zaken als gordijnen en gordijnrails, opbouwverlichting en meubels worden meestal door de verkoper meegenomen of zijn ter overname.

Bij het kopen van een woning is het belangrijk om de lijst van zaken op te vragen. In deze lijst is door de verkoper aangegeven wat achterblijft in de woning en welke zaken ter overname zijn.

Mochten er zaken zijn die je graag wilt overnemen, kan het verstandig zijn om dit direct te vermelden in je voorstel.

Blijf op de hoogte

Wil je op hoogte blijven van het laatste nieuws van de Amsterdamse woningmarkt, handige tips en tricks én het nieuwe aanbod? Vul dan je gegevens in.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws, stuur ons dan je gegevens!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp