€575,000
€575,000

Joos Bankersplantsoen 103

100 m² -

QR Code
Kenmerken
Soort woning : Appartement
Status : Te koop
Prijs : €575,000
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 2
Badkamer : 1
Oppervlakte : 100 m²
Bouwjaar : 2002
Oppervlakte : 100 m2
Erfpacht : eeuwigdurend afgekocht
Energielabel : B
Perceel : -
Isolatie : Volledig
Buitenruimte : -
Bergruimte : Inpandig en extern
Parkeren : Eigen parkeerplaats
Bijdrage VvE : €168,- per maand
Voorzieningen
CV-ketel
Lift
Vrij uitzicht
Open keuken
Berging
Parkeerplaats
Mechanische ventilatie
Adres
Location :
Verdieping : 0
Longitude : E4° 51' 22.3''
Latitude : N52° 22' 35.4''
Buurt
Winkels
Winkels : Jan van Galenstraat
Openbaar vervoer : Goed
Vaar water : Admiralengracht, Erasmusgracht
Park : Erasmuspark
School : Diverse scholen
Omschrijving

Schitterend appartement met vrij uitzicht over de Erasmusgracht en de tennisvelden van Blauw-Wit. De woning is gelegen om de hoek van het Erasmuspark in de Baarsjes. Een ideale woonomgeving op korte afstand van de Jan van Galenstraat, de Jan Evertsenstraat en bijvoorbeeld de Jordaan. Het appartement telt twee riante slaapkamers, een heerlijke ruime living, extra berging, lift en een vaste parkeerplaats. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht. Wat een groot voordeel!

Via het trappenhuis, of de lift kan je het appartement bereiken. Via de achtzijde heb je een mooi vrij uitzicht over de steiger aan de Erasmusgracht en verder het Erasmuspark. Ook met een boot ben je hier zo de stad in en uit.

Bij binnenkomst in het appartement kom je in de hal met aan beide zijde een flinke slaapkamer. In het midden van de woning tref je de luxe badkamer aan. Prachtig uitgevoerd met o.a. een bad, inloopdouche, wastafelmeubel en opbergruimte.
Tegenover de badkamer is het separate toilet en daarnaast de handige inpandige berging. Hier heb je naast enorm veel opbergruimte ook plaats voor de wasmachine. Ook is hier de warmte-terug-win installatie geplaatst. De woning is uitstekend geïsoleerd, waardoor het in de winter vrijwel zonder stoken aangenaam warm is en in de zomer lang koel blijft.

De woonruimte is een meer dan fantastische ruimte van bijna 46m2 met een flinke raampartij met vrij uitzicht op de sportvelden. Dit zorgt voor een heerlijke lichte ruimte. Hier heb je meer dan voldoende ruimte om je meubels ruim op te zetten. De openkeuken beschikt over alle belangrijke apparatuur waaronder een koelkast, combi-oven, vaatwasser, 5 pits fornuis en afzuigkap. Er zijn diverse bekabelde internetaansluitingen in de verschillende vertrekken, waardoor je snel online thuis kunt werken.

Wonen in Amsterdam met een continu vakantiegevoel. Aan de voorzijde van de woning de Admiralengracht met grote steiger en brede grasstroken langs de waterkant, waar zomers vaak gezwommen wordt. Maar natuurlijk ook het Erasmuspark op twee minuten lopen met diverse culturele activiteiten bij het Terrasmus cafe. Aan de voorzijde de tennisvelden van Blauw-Wit. een beschutte zit en speelplek met o.a. een basketbal veld, waar je in alle rust kunt genieten van buiten zijn zonder verkeerslawaai midden in de stad.

De Jan van Galenstraat en de Jan Evertsenstraat op korte afstand. Maar ook de Jordaan en Oud-West met bijvoorbeeld de Kinderbuurt met de (Food)Hallen.
Je auto parkeer je gemakkelijk in de parkeergarage onder het complex en hier vind je ook nog een extra privé berging voor o.a. je fiets.

Er is een actieve goed georganiseerde VVE. Duurzaamheid is een belangrijk thema, o.a. om het platte dak van het complex te gebruiken voor zonnepanelen.

Wat je zeker wilt weten:
– riant appartement met twee slaapkamers
– de erfpacht is eeuwigdurend afgekocht, dus nooit meer een canon
– parkeerplaats in de parkeergarage
– extra berging
– riante living van 46 m2
– levering kan per direct

 

 

Appartement Te koop
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamer : 1
  • Oppervlakte : 100 m²
  • Visits : 137 in 50 days
€575,000
Vraag een bezichtiging aan.

Makelaar in Amsterdam

De makelaar in Amsterdam met duidelijke afspraken en altijd een vaste prijs.