€275,000 1055 MK
€275,000
1055 MK

Admiraal de Ruijterweg 533-2

49 m² - 1055 MK

QR Code
Kenmerken
Soort woning : Appartement
Status : Verkocht
Prijs : €275,000
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 1
Badkamer : 1
Oppervlakte : 49 m²
Bouwjaar : 1925
Oppervlakte : 49 €
Erfpacht : € 214 per jaar
Energielabel : D
Perceel : -
Isolatie : Dubbel glas (HR ++)
Cv-ketel : Intergas
Buitenruimte : -
Bergruimte : -
Parkeren : middels vergunning
Bijdrage VvE : € 58,- per maand
Voorzieningen
CV-ketel
Vrij uitzicht
Open keuken
Mechanische ventilatie
Adres
Postcode : 1055 MK
Verdieping : 0
Longitude : E4° 50' 49.1''
Latitude : N52° 23' 3.5''
Buurt
Winkels 3 Minutes
Winkels : In de directe omgeving
Openbaar vervoer : goed
Vaar water : -
Park : Westerpark
School : diverse scholen
Omschrijving

Fijn en sfeervol hoekappartement gelegen aan de Admiraal de Ruijterweg om de hoek van de Haarlemmerweg en het Westerpark. Een heerlijke woonomgeving in Bos en Lommer, met de Baarsjes en Oud-West op korte afstand.

Door de hoekligging is de woning heerlijk licht en heeft vrij uitzicht. Het ruime woongedeelte bestaat uit een open keuken met diverse apparatuur, ruimte voor een flinke eettafel en een gezellig zitgedeelte. In de gehele woning ligt een prachtige houten vloer en de houten kozijnen zijn voorzien van hr++ dubbel glas.

De praktische badkamer is netjes en biedt plaats voor de wasmachine, het toilet, maar natuurlijk ook de douche en de wastafel.
De slaapkamer is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een kastenwand.

Er bestaat een goede mogelijkheid om twee slaapkamers te creëren. In de brochure kan je hier een voorbeeld van vinden.

De locatie is ideaal. Met de auto ben je in 2 minuten op de A10, voor een parkeervergunning is geen wachtlijst, en station Sloterdijk is vlakbij.  Je hebt het Westerpark als je achtertuin en het Erasmuspark, de Baarsjes en Oud-West op korte afstand. In de nabije omgeving is eigenlijk alles te vinden. Van leuke restaurantjes en cafeetjes, tot winkels met dagelijkse benodigdheden. De supermarkt is om de hoek, en op loopafstand vind je bakkers, slagers , de groenteboer en een goede viswinkel. Een buurt die door de huidige bewoner als “klein dorpje in Amsterdam” wordt ervaren, er is veel contact met de buren en er heerst een gemoedelijke sfeer. Bos en Lommer is een wijk die flink in opkomst is. Bos en Lommer groeide in de laatste jaren uit tot een van de meest dynamische en populaire wijken in de stad. Hippe cafés zoals het Wilde Westen, Bar Roseval en Podium Mozaïek hebben hun plek in Bos en Lommer verworven. De Westergasfabriek waar de maandelijkse Sunday Market een aanrader is en de Hallen zijn vlakbij evenals de Jordaan en het centrum van Amsterdam, die zich op slechts 10 minuten fietsafstand bevinden.

Wat je zeker wilt weten:
Volledig dubbel glas (hr++)
Mechanische ventilatie
Gestuukte muren
Leidingen netjes weggewerkt
Erfpacht bedraagt €214,- per jaar. De aanvraag onder de gunstige voorwaarden voor het afkopen van de eeuwigdurende erfpacht is gedaan.
Bijdrage VvE is €58,- per maand
De VvE is gezond en actief.
Levering in overleg.

_____________________________________________

Nice and attractive corner apartment located on the Admiraal de Ruijterweg around the corner from the Haarlemmerweg and the Westerpark. A wonderful living environment in Bos en Lommer, with the Baarsjes and Oud-West on a short distance.

Due to the corner location, the house is wonderfully light and has unobstructed views. The spacious living area consists of an open kitchen with various appliances, space for a large dining table and a cozy sitting area. The entire house has a beautiful wooden floor and the wooden frames have HR ++ double glazing.

The practical bathroom is neat and offers space for the washing machine, toilet, but of course also the shower and sink.
The bedroom is spacious enough for a double bed and a wardrobe.
There is a good possibility to create two bedrooms. You can find an example of this in the brochure.

The location is ideal. By car you are on the A10 in 2 minutes, there is no waiting list for a parking permit, and Sloterdijk station is nearby. You have the Westerpark as your backyard and the Erasmus Park, the Baarsjes and Oud-West a short distance away. Basically everything can be found in the vicinity. From nice restaurants and cafes, to shops with daily necessities. The supermarket is around the corner, and within walking distance you will find bakeries, butchers, the greengrocer and a good fish shop. A neighborhood that is experienced by the current resident as a “small village in Amsterdam”, there is a lot of contact with the neighbors and there is a friendly atmosphere. Bos en Lommer is a neighborhood that is booming. Bos en Lommer has grown in recent years into one of the most dynamic and popular areas in the city. Hip cafés such as the Wild West, Bar Roseval and Podium Mozaïek have acquired their place in Bos en Lommer. The Westergasfabriek where the monthly Sunday Market is recommended and the Hallen are nearby as well as the Jordaan and the center of Amsterdam, which are only 10 minutes by bike

Fully double glazed (hr ++)
Mechanical ventilation
Plastered walls
Pipes neatly concealed
Long lease is € 214 per year. The application has been made under the favorable conditions for buying off the perpetual leasehold
Contribution VvE is € 58 per month
The VvE is healthy and active
Delivery in consultation.

 

Appartement Verkocht
  • Slaapkamers : 1
  • Badkamer : 1
  • Oppervlakte : 49 m²
  • Visits : 786 in 674 days
€275,000
Vraag een bezichtiging aan.

Makelaar in Amsterdam

De makelaar in Amsterdam met duidelijke afspraken en altijd een vaste prijs.